O mně

středa 22. března 2017

Lancome Hydra Zen aneb hydratace za každého počasí

Počasí venku si s námi hraje jako kočka s myší. A naší pleti to určitě dvakrát dobře nedělá. A tak je potřeba dobře o svou pleť pečovat. Obličej, chudák, je vystaven chladu, pak zase sluníčku, neustálým změnám počasí. Tělo schováme pod vrstvy svetrů, ruce zabalíme do rukavic a krk zahalíme do šál, ale co naše pleť? Ta by mohla celkem pěkně trpět. A tak jsem si vybrala péči Hydra Zen od Lancomu, které se o mojí pleť opravdu hezky stará.


Nesmíte zapomínat na to, že i když zrovna nevyrážíte na opalovačku, pleť je stále potřeba dobře hydratovat. A to i v zimě, na jaře, na podzim... To, že vám praská pokožka, dělají se na ní šupinky, ale i to, že ji máte přehnaně mastnou, to vše může být způsobeno nedokonalou hydratací. A proto jsem sáhla po řadě Hydra Zen, která je navíc i pro citlivou pleť.


Hutný pleťový krém mi zajišťuje hydrataci ve dne i v noci. Přesto, že je jeho konzistence opravdu hustá, krém se dobře roztírá i vstřebává. Zanechává pleť jemnou, hydratovanou, ale nemastnou.


BB krém Gel Nude Anti-Stress jsem si oblíbila hlavně kolem Vánoc, kdy jsem potřebovala, aby moje pleť stále vypadala odpočatě, i když třeba zrovna nebyla. Osvědčil se mi, takže po něm ráda sáhnu i nyní, třeba o víkendu, kdy vím, že nikam nejdu a nechci pleť zatěžovat make-upem, nicméně úplně bez barvy si přijdu nesvá. Po nanesení je krém bílý, ale po kontaktu s pletí a po rozetření mění svou barvu na krásný přirozený nude odstín, který dokonale sjednotí pleť.



Oční krém mám také moc ráda, stačí opravdu malé množství - jedna pumpička pro obě oči, kterou krásně pokryjete oční víčko i oční okolí. Krém nedráždí ani citlivé oči s kontaktními čočkami a báječně oční okolí hydratuje a osvěžuje. Jediné, co mi vadí, je to, že strašně rycle ubývá i přes zmíněné malé dávky.


No a na závěr taková malá perlička - olej na rty Juicy Shakers. V obalu vypadá barva hodně křiklavě, ale na rtech se mění v lehký lesklý olejový nádech, který rty krásně oživí a dodá jim šťávu. Rty nemají šanci popraskat. Navíc takhle grepová příchuť je fakt super :)




A jak pečujete o svou pleť vy? Dejte mi své tipy ;) 


3 komentáře:

  1. Značku Lancome som ešte nemala, príde mi dosť drahá. No možno raz ju vyskúšam. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oční krém právě používám, je příjemný, ale už se těším, až ho vypotřebuji a koupím si nějaký proti vráskám.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)