O mně

středa 31. května 2017

Top 3 vychytávky na dokonalý detox

Pamatujete na můj článek o detoxu? Mám za sebou očistný měsíc a opravdu je mi báječně. Tak jsem si řekla, že se s vámi podělím o další poznatky o detoxu, které mi pomáhají. Tentokrát pro vás mám tři vychytávky, které jsou podle mě skvělými detoxikačními pomocníky. Pojďme na ně ;)


Začneme doplňkem stravy Prodetox, kúrou na 30 dní. Prodetox je kombinace sušených bylin, přírodní vlákniny, přátelských bakterií, detoxikačních látek a antioxidantů. Jde o směs v prášku rozdělenou do 30 pytlíčků. Stačí každé ráno vysypat jeden sáček do sklenice vody, zamíchat a vypít. Asi tak hodinku před snídaní. Chutná jako pomerančový šumák. 

A jeho výhody? 
Co jsem vypozorovala ihned je fakt, že vás tento drink po ránu zasytí. Zároveň však zlepšuje trávení, čistí střeva, podporuje jejich funkci a přirozené střevní bakterie a pomáhá k detoxikaci zažívacího a trávicího traktu. V neposlední řadě pomáhá s lepším vstřebáváním bílkovin, vitamínů, minerálů a dalších důležitých živin z potravy. Více info najdete případně zde: www.prodetox.cz


Mým druhým oblíbeným detoxikačním parťákem je Blendea SUPERGREENS. Jde o směs zeleného ječmene, mladé pšenice, chlorelly a spiruliny. To jsou čtyři tak zvané superpotraviny, které dokonale detoxikují organismus, zlepšují trávení, posilují imunitu, zabraňují překyselení a omezují pocit únavy. Zkrátka stačí přidat jednu lžičku tohoto zeleného zázraku do vody nebo do smoothie a brzy uvidíte výsledky. Navíc je 100% BIO, bez lepku, vhodné pro vegany. Všechno, co potřebujete vědět, najdete na webu: www.blendea.cz


Smoothie
Obecně jsem si poslední dobou oblíbila právě smoothie jako zdravou snídani nebo svačinku. Ať už zeleninové, ovocné anebo různě nakombinované... Celkem experimentuju a baví mě to, takže se s vámi brzy podělím i o nějaké osvědčené recepty, těšte se! 


A konečně čajíky, nedám na ně dopustit, a to dokonce ani teď v letních parnech. Prostě bylinkový čaj před snídaní a potom večer k televizi se pro mě stal denním rituálem. Hlavní, co na nich zbožňuju, je ta pohoda a klid, který se s nimi pro mě automaticky pojí. Stejně tak tomu je i přes den v práci - když mám povit, že potřebuju trochu zpomalit, tak si dám bylinkový čaj. Ze začátku jsem bylinky nemohla pozřít, nechutnaly mi a měla jsem je spojené s angínou nebo zápalem plic. Ale našla jsem si k nim cestičku a tyhle od Teekanne jsou fakt super!


Tak, to byli moji tři super pomocníci pro dokonalý detox. A když už jsem se zmínila o té mé občasné potřebě zpomalit... těšte se brzy na další článek právě na tohle téma ;) 

Pouštíte se také do detoxů? A co nejlíp pomáhá vám? Dejte mi své tipy :) 


1 komentář:

  1. Tak souhlasím se vším! Já smoothie miluju a taky si je míchám s Chlorellou nebo Spirulinou. Zelenou zeleninu, vlastně veškerou můžu každý den a čaje i v létě a přesně jak píšeš, už je to můj ranní i odpolední, ale i ten večerní rituál. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)