pátek 30. října 2020

Testuji: Nové snídaňové cereálie Ovesné CHEERIOS®

Snídaňové cereálie nebývají u maminek a u dívek, které se snaží jakž takž udržet postavu moc oblíbené. Hlavně kvůli složení, které často obsahuje zbytečné cukry, palmový olej a další "kde co". Přitom ale je to tak snadná, rychlá a chutná snídaně! A proto oceňuji snahu společnosti Nesté, která si zakládá na tom, aby její produkty zapadaly do vyváženého životního stylu. Teď například přišla s novinkou Ovesné CHEERIOS®, které jsou zdrojem vlákniny a obsahují vitamíny, železo a vápník. Navíc, jsou bez palmového oleje a umělých aromat. 


Nové Ovesné CHEERIOS® najdete ve dvou variantách - klasické OVESNÉ CHEERIOS®, které obsahují 91 % celozrnné ovesné mouky, a OVESNÉ CHEERIOS® S JABLEČNÝM PYRÉ A SKOŘICÍ, které obsahují 85 % celozrnné ovesné mouky. Také obsahují minimum cukru, což oceňuji. 



Jak už to tak bývá, já jsem si oblíbila klasiku, Lukáš zase ty s jablíčkem a skořicí, které jsou o maličko sladší. Lukáš si je dává do bezlaktózového mléka, já většinou do mandlového bez cukru. Osvědčily se mi ale i do bílého jogurtu. 




A jak snídáte vy? Jste "lupínkový" typ? Dejte mi vědět :)

Pokud hledáte praktickou a dobrou sváču třeba pro děti nebo pro sebe do kabelky, mrkněte na můj další článek o nových tyčinkách Nestlé :) 

1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)