O mně

úterý 3. června 2014

Lakování s kosmetikou MOJE

Znáte českou kosmetickou značku MOJE? Jestli ne, omlouvá vás to, že je poměrně mlaďounká. Ale rozhodně stojí za pozornost. Je svěží, je nápaditá, má nádherné obaly líčidel, cílí na mladé slečny a dámy a přináší nám na trh kvalitní výrobky za skvělé ceny. Co víc si od kosmetiky přát?!
Dostala jsem na vyzkoušení několik produktů, které bych vám postupně ráda představila. A začala bych s laky na nehty.


Modrý lak s pískovým efektem jsem nejprve nedůvěřivě protáčela mezi prsty. Modrá není barva, kterou bych se běžne lakovala, kterou bych nějak extra vyhledávala. Ale zkusit se má všechno, že. Zkusila jsem a nelitovala jsem.




Lak rychle schne, to je první plus. Když si dáte jednu vrstvu, je spíše stříbrný než modrý, to bylo druhé plus. Dvě vrstvy vytvoří pěkný světlemodrý odstín, který na slunci hází třpytivé odlesky. To bylo třetí plus. No a nakonec - dlouho vydrží a neolupuje se. Super!




Růžovofialový lak mě na první pohled zaujal svou barvou. Takovou jsem ve své sbírce laků ještě neměla, navíc se mi hodí k mnohému oblečení. První plus je, že na nehtech vypadá opravdu tak jako v lahvičce. Druhé plus je, že má úzký štěteček, to já ráda!


Třetí plus je, že mi na nehtech vydržel týden bez jakéhokoli porušení nebo olupování. Pravdou je, že schne trochu déle, než bych čekala, ale konečný efekt je skvělý! Po dvou vrstvách docílíte nádherné barvičky, která drží a drží.



Laky na nehty od kosmetické značky MOJE mě mile překvapily a přesvědčily. Kvalitní výrobky za rozumné ceny, to je prostě to, co každá studentka chce!


Znáte značku MOJE? Co na ni říkáte? 

5 komentářů:

  1. Ty máš hrozně hezký nehty :) Závidím.

    OdpovědětVymazat
  2. Modrá barvička je moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji, jsem ráda, že se líbí :) Pokud bude větší zájem, mohla bych pro vás připravit i giveaway ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Já už jsem o téhle značce někde četla, ale osobní zkušenost zatím bohužel nemám. Laky vypadají super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuju ;)
      A brzy bude GA, tak se ti třeba poštěstí ;)

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)