O mně

neděle 30. března 2014

DIY: Jarní dekorace

Jaro je v plném proudu a mé srdéčko plesá. Miluju jaro, miluju, jak všechno kvete, voní, zpívá, žije... Všechno je barevné, veselé, nové... Inspirativní, kreativní a krásné!


Všechny základní věci i doplňky, které jsem využila na dekorace, jsem sehnala v Ikee a ve skvělém obchůdku jménem Horoskop. Tady je seznam obchodních center, kde pobočky Horoskopu najdete, je to skvělý a inspirací provoněný obchůdek s různými dekoracemi nebo dárkovými předměty. Většina zboží je trochu dražší, ale já jsem nakoupila docela rozumně. 


Tulipány vyšly jeden na 20 korun a mají tam slušný výběr z barev, vypadají fakt jako živé. Kuřátka stojí asi 9 korun za kus, berušky jsou po třech kačkách, stejně jako vajíčka, dřevěné kytičky za sedm. Ovečka stálala 55, ale nechte ji tam s tím jejím kukučem!


Hranatou vázu jsem koupila v Ikee, nevím přesně, kolik stála, ale do stovky byla určitě. Svíčky a písek mám také z Ikey. Stojánek na svíčky jsem pořídila v NanuNana za krásných 30 korun.


Pak už stačí všechno naaranžovat podle vlastní fantazie a vkusu. 









Máte také svoje jarní dekorace? Pochlubte se mi!

2 komentáře:

  1. Krásné, já si na takové ozdůbky celkově potrpím :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Mám to po mamince, ta zdobí barák na každou příležitost, tak jsem to asi odkoukala a teď mi to na bytě začalo chybět, tak zdobím taky :)

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)