O mně

čtvrtek 6. března 2014

Do Příčného řezu na hambáče!

Přináším vám další tip, kam v Praze vyrazit. Tentokrát na mleté hovězí!

Posledně to byl luxusní dortík, dnes vás, hlavně masožravce, zvu na výtečný pravý hovězí burger! Hamburger s opečenou slaninou, sýrem, červenou cibulkou, rajčetem, rukolou a domácí BBQ omáčkou. To vše v rozpečené sezamové housce a k tomu kopici domácích hranolek. A kečup v lahvi zdarma! Vítejte v Příčném řezu (Příčná 668/3, Praha 1).


Maso je opravdu výborné, voňavé, housky není sladká a krásně křupe. Hranolek je 200g, takže až až! Čerstvé rajče, rukola a osmahlá červená cibulka dodávají této pochoutce šťavtatý nádech. Rozpečený sýr, který se táhne je už jen třešínkou na dortu. Tedy pardon, na burgeru! To vše za 155 korun.
Na zapití doporučuji půllitr nefiltrovaného Staropramenu za 28 korun!



Interiér je hezký a příjemný. Restaurace je rozdělena na tři části - na tu hlavní a balkonek v patře, obě kuřácké, a dolní část, která je nekuřácká a také o něco méně rušnější. Obsluha je zde báječná.



Máte tip na dobrý burger v Praze? Napište mi!
A když budete hodní, brzy dodám i fotoreport, jak na domácí burger!

3 komentáře:

  1. Já mám ráda burgery z trhů nebo vinobraní. Pěkně blbě se to teda jí, ale jsou výborné (většinou ze skopového).

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, ze skopovýho, jo, to je fakt dobrý? :)
    Ale je fakt, že to musí mít svoje kouzlo, dneska jsem už na Palačáku zase viděla stánečky s ovocem, zeleninou a vším možným, už se na všechny ty "jarmarky" a jejich dobroty těším :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)