O mně

neděle 9. března 2014

Reserved a můj (téměř) intimní vztah

Módní značku Reserved jsem měla vždy zakódovanou jako značku, která není pro mě. Říkala jsem si, že je na můj vkus moc dámičkovská, distingovaná a na úrovni. Což jsem já jakožto náctiletý pankáč přesně nebyla. Ale...?
Co čert nechtěl, já jsem zestárla (ne moc!), pobrala trochu rozumu (ne zas tak málo) a za poslední měsíce se obchod Reserved na Václaváku stal mým častým cílem. Proč?


Nejprve mě tam nalákala muzika linoucí se z útrob budovy. První kroky a pohledy byly nejisté.
Podruhé jsem tam objevila jedno správňácký tričko, které jsem si bez váhání koupila.
Příště mě do obchodu nalákaly sezónní slevy, kde jsem se rozšoupla už o něco víc.
Další návštěva Reservedu byla už vyloženě ze zvědavosti, co si pro nás, teď už velké fanynky a věrné návštěvnice, připravili páni návrháři v rámci nové jarní kolekce. A že bylo z čeho vybírat! Najednou mi ty oblečky přijdou, jakoby byly dělané mně na míru, několik kousků je přímo vysněných! Inspirovat se můžete na stránkách WWW.RESERVED.COM/CZ/CZ.
Při posledním nákupu jsem náš vztah posunula na (téměř) intimní úroveň založením si věrnostní kartičky.

A teď přijde to nejlepší! V rámci šmejdění po celém dvoupatrovém obchodě a kocháním se novou kolekcí jsem narazila i na dokonalý dárek pro svého přítele. Tričko s potiskem lenochoda, které on totálně zbožňuje! Vzhledem k tomu, že tričko sloužilo jako dárek k našemu výročí, nápis na něm byl fakt trefnej!


A proč tento článek vznikl? Jednak jako doporučení značky Reserved jakožto inspirace na fajnové, vtipné a stylové módní kousky a doplňky. A jednak proto, že v den předání mého dárku příteli jsem u Blogerek narazila na výzvu, kterou jsem s ohledem na situaci prostě musela využít!


Tričko bylo velmi pochváleno a bude to prý předepsaný dress code na léto, až pojedeme do olomoucké ZOO navštívit našeho (od loňských Vánoc) adoptivního syna - lenochoda Bořivoje!

2 komentáře:

  1. Jak jsem ho viděla, musela jsem ho mít ;) a přítel ho poctivě nosí, takže mise byla úspěšná :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)