O mně

úterý 22. dubna 2014

Happy Socks na výletě

Znáte úžasné designové ponožky Happy Socks? Já jsem se do nich zamilovala už dávno. Před několika týdny jsem ale v rámci své práce - díky StudentPointu domluvila spolupráci s Urbanluxem, který tyto bombastické fusky nabízí. Společně se svým management týmem jsem se rozhodla udělat pro Happy Socks hravé promo. Na výsledek se můžete podívat. A rovnou si na StudentPointu můžete o dva páry těchto vychytaných ponožek zasoutěžit!




Článek, který jsem psala pro StudentPoint:

Díky naší spolupráci s úžasným Urbanluxem nám nedávno v redakci přistál balíček plný barev, inspirace a radosti. Přišly nám naše vysněné ponožky Happy Socks. A protože Happy Socks nejsou jen tak ledajaké ponožky, rozhodli jsme se, že za tu radost, kterou nám udělaly, si zaslouží odměnu. A tak jsme je vzali na výlet do Brna. Bylo to vlastně takové rande. Rande naslepo.


Nejprve jsme všechny naložila do auta a odvezla k jejich drahým polovičkám - editorům. Každý se seznámil se svým vyvoleným a pak jsme společně zašli na oběd. Dali jsme si burgery a palačinky a do každé nohy jednu Kofolu. Po obědě jsme probrali důležité věci ohledně StudentPointu, přičemž nám naše Happy Socks vesele sekundovaly a podporovaly nás v našich plánech a rozhodnutích. Potom jsme všichni vyrazili na procházku. 


To vám byla romantika! Rozkvetlé záhonky, keře a stromy, tráva se zelenala, ptáčkové zpívali a my jsme nohu v ponožce procházeli brněnským prosluněným parkem. Souznili jsme, snili jsme, drbali jsme! Nedalo nám to a museli jsme si udělat několik fotek na památku. Takové zážitky si člověk musí zachovat. 


Po krásné procházce jsme ještě, jako na každém správném rande, zašli na kávičku a sladký dort. Editoři se oblizovali až za ušima, ponožky až za proužkama a puntíkama. Po vřelém rozloučení a pusách na čumáček jsme si každý šli dál svou cestou a odvedli jsme si své vyvolené domů. Co se dělo dál, to už si musíte domyslet každý sám...


Soutěž pro vás!!!

A aby vám to, milí čtenáři, nebylo líto, máme pro vás překvápko. Kdo z vás ještě stále nenašel, co hledá, připravili jsme pro vás takovou seznamku. Na našem facebookovém profilu jsou uveřejněny fotky s našimi milými. Vaším úkolem bude poznat, k jakým Happy Socks patří editor které sekce. Své tipy budete postovat přímo pod fotky. Ten z vás, kdo správně natipuje nejvíce párů, vyhraje svůj vlastní pár! Vlastně dokonce dva a ještě další dáreček od Happy Socks, což si nechám jako překvápko. Aspoň zatím. Tak sledujte náš Facebook a těšte se! Většina editorů si dokonce vybrala ponožky podle sekce, abyste to měli jednodušší. Ale víc už neprozradím, nechte se překvapit.

Seznamka

Jestli se vám někdo z Happy Socks zalíbil, můžete jej kontaktovat přímo zde! Na stejné adrese zjistíte, kdo je ještě z Happy Socks k mání, s kým byste se mohli sejít a prožít stejně správňácké rande jako my.

Tak neváhejte, mrkněte se na stránky a zapojte se do soutěže!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)