O mně

neděle 13. dubna 2014

Jarní outfit z butiku Monmar Fashion Store

Sluncem zalité ulice a rozkvetlé záhonky, vůně jara a bzučící včelky nad hlavami. Máte to? Představujete si to? Nemusíte chodit daleko, však jaro je všude kolem nás a je v plném proudu. Žádá si to už jen jediné - dokonalý jarní outfit plný barviček! Veselý, hravý, fresh. A přesně takové kousky na vás čekají v butiku Monmar Fashion Store. Nevěříte? Tak pojďte se mnou nahlédnout za výlohu...
Na Facebooku tohoto luxusního butiku (kde jsem si také vypůjčila veškeré fotografie) se můžete inspirovat mnohými nápaditými a originálními modely. Květinové vzory, veselé barvičky a hlavně styl. To všechno najdete v útrobách Monmar Fashion Store. Navíc rozmezí velikostí (34-48) zaručuje, že si zde vybere opravdu každá dívka i žena. 


Filosofií tohoto butiku je osobitý přístup ke každé zákaznici a příjemné prostředí. To je kombinace, díky které se každý musí cítit jako v bavlnce. Ano, nechat se hýčkat a vybírat si stylové kousky, kterými obohatíme náš šatník, kdo by po něčem takovém netoužil? Je třeba si udělat trochu té radosti, uznejte. 


Vybírat si zde můžete ze sortimentu renomovaných značek Betty Barclay, GIL BRET, VeraMont, TUZZI a  kolekce vlastní výroby - MON'S. Nečeká na vás ale jen oblečení. Najdete zde i botky, kabelky a další doplňky, které rozjasní váš jarní look a dodají mu na originalitě. 


Tento článek vznikl na základě výzvy butiku Monmar Fashion Store na webu BLOGERKY.CZ, díky které jsem se o butiku vlastně dozvěděla. Takže díky za tip, Blogerky!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)