Čerstvé ryby, burgery nebo staky, a to v prostředí, kde se budete cítit jako doma v obýváku nebo na terase vlastní zahrady. Vítejte v podolské restauraci Sním či jím (Podolské nábřeží 34/6, Praha 4 - Podolí). V minulém článku jsem vás nechala oblizovat se nad skvělým burgerem, dneska si obereme kostičky z křehoučké a stoprocentně čerstvé ryby.
Prostředí restaurace je velmi příjemné. |
Já jsem si dala rybí mix gril za 380 korun. Ten obsahoval mořského vlka (250 gramů), tři opravdu výborně ugrilované krevety, hrst rovněž grilovaných (ne smažených) kalamárů, bramborový salát s cibulkou, okurkou a dressingem a zeleninovou přízdobu. Za rybu se stejnou přílohou, ale bez krevet a kalamárů dáte 280 korun. Sklenka francouzského Merlotu zde vyjde na 75 korun, svařené víno na 85. Na ryby jsme čekali asi 45 minut.
Jako dezer jsme si vybrali levandulové créme brulée a pošírovanou hrušku s mascarpone, skořicovým sirupem a domácí oplatkou. Dezert byl lahodný, leč dosti malý a poměrně drahý. Créme brulée stálo 95, hruška 85 korun.
Prostředí tohoto podniku je velmi příjemné, opravdu se cítíte jako doma. Uprostřed restaurace je krb, kde se topí voňavým dřevem, naproti krbu je knihovna. Úplně na konci restaurace je obývákové posezení s nízkými křesílky a stolečky. Pro děti jsou zde připravené nějaké knížky a hračky. Obsluha je starostlivá a každou chvíli se chodila ptát, jestli máme všechno. Sním či jím určitě doporučuju!
Krásné fotky. Ryby jsou dražší všude, to už tak bývá, ale to víno to je dost. Celej večer bych tam asi sedět nemohla a popíjet :-) Jinak to prostředí je opravdu nádherný.
OdpovědětVymazat