O mně

pátek 30. května 2014

Dermacol: Dekorativní kosmetika a novinky

Kosmetická značka Dermacol představila několik novinek a já jsem měla možnost si některé z nich vyzkoušet. Pojďme se společně podívat, které produkty stojí za hřích. Podíváme se na zoubek řasence, stínům a leskům na rty. A jako bonus vyzkoušíme dvě nové vůně sprchových gelů.


MAGNUM MASCARA

Řasenka pro maximální objem řas černé barvy. Zamlouvá se mi. Na řasenky já jsem obzvlášť přísná, ale tahle obstála. Řasy prodlouží a krásně rozčeše. Neslepí je, nezanechává na nich hrudky nebo větší nánosy barvy, než je nutné. Stačí dvě vrstvy a efekt je dokonalý. Řasy vypadajípřirozeně a přitažlivě. Kartáček je pevný a dobře se s ním manipuluje. Řasenka Magnum má ode mě pět hvězdiček z pěti.


BONBON EYE SHADOW

Oční stíny inspirované francouzskými bonbony jsou doopravdy k sežrání. Už na první pohled vypadají velmi efektivně. Barva těchto stínů je jasná, obrázek neklame. A díky perleti hází na sluníčku zářivé odstíny. Sytost stínů si můžete díky pudrové textuře určit vy sami. 

Líbí se mi, že i jedním stínem docílím několika barev, že mohu víčko dle libosti bez problému stínovat. To je pro mě největší plus, protože i pro duo efekt stačí jediná malinká krabička stínu, která se vejde opravdu všude. V nabídce najdete celkem devět zářivých barev, takže pokud si rády hrajete s barvičkami, jsou tyhle stíny ideální.


SHIMMERING LIP GLOSS

Z lesků na rty jsem vyzkoušela perleťový, světlounce růžový (číslo 2) a elegantní červený (číslo 7). Oba jsem si okamžitě zamilovala, doslova mi vykouzlily úsměv na tváři. Růžový je hravý, svěží, rty naplní a prozáří. Červený působí elegantním dojmem, barevný nádech zůstane na rtech ještě dlouho po tom, co lesk slíbete. Navíc oba nádherně voní. Mám ráda, když má produkt něco navíc. A to je přesně ono. Po nanesení cítíte na rtech vanilkové máslové věnečky. Neuvěřitelné. Jediná vada na kráse je ta, že červený mi teče, byť uzávěr není pokažený. 



AROMA RITUAL SHOWER GEL

Z nabídky sprchových gelů jsem vyzkoušela dvě letní novinky RHUBARB & STRAWBERRY a CARIBBEAN DREAM.


Sprchový gel s vůní rebarbory a extraktem z jahod mi velmi příjemně voní. Překvapivě ještě víc než kokosový. Pěna, kterou okamžitě tvoří, je jako lehké pohlazení, zároveň je to svěží vzpruha při ranním sprchování. Rebarborové aroma vám dodá šťávu!
Sprchový gel s kokosovým olejem vás zase zrelaxuje po náročném dnu. Navíc zanechává pokožku těla příjemně vláčnou. Každý z nich má něco, proto jsem se rozhodla je kombinovat. Rozhodně doporučuju pro každého milovníka letních vůní. Myslím si, že je vhodný i jako dárek pro jakoukoli věkovou kategorii. A cena 59 korun za 250 ml je jen třešničkou na dortu.

Více informací o produktech a jejich širokou nabídku najdete na stránkách Dermacol.

Používáte kosmetiku Dermacol? A co máte nejraději? 

2 komentáře:

  1. Ty dva sprchové gely jsem si také pořídila, ale ten světle modrý mi opravdu vůbec nesedí :(. Za to jahodový je úžasný :)!

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)