O mně

pondělí 26. května 2014

Odhalení: Neroli & Orchidej – nová vůně i řada kosmetiky L’Occitane

Jak jsem vám slibovala v nedávném článku, dnes vám představím obsah dárkové taštičky od  L´Occitane. Tak tedy, co se v ní ukrývá? Dárková krabička! A v té...?


Luxusní sprchový a koupelový gel a tuhé mýdlo Neroli & Orchidej - nová vůně i řada kosmetiky L’Occitane z La Collection de Grasse.


Neroli, jeden z nejdražších esenciálních olejů, extrahovaný z květů hořkého pomerančovníku, je esencí harmonie, čistoty a nevinnosti. Jde o spojení oleje neroli z oblasti Středozemního moře s úchvatnou květinou z druhého konce kontinentu – orchidejí z Madagaskaru. 


Jak už jsem zmínila, jako dáreček jsme dostali sprchový gel, který firma L´Occitane sama charakterizuje takto: Naprostou nezbytností pro vaši lázeň je sprchový gel, který svou jemnou vůní zahalí vaše smysly úchvatnou vůní. Vychutnejte si kombinaci pikantního pomeranče s mandarinkou a květinovými tóny orchideje, která vás bude provázet po celý den.


Jako druhý dáreček bylo tuhé mýdlo z té samé řady. Mýdlo jsem si uložila do poličky mezi trička a pokaždé, když otevřu skříň, line se z ní nádherná jemná vůně. Stejně tak mám navoněné i všechny svršky. Paráda. 



Znáte kosmetiku L´Occitane? Máte nějaký oblíbený produkt, řadu, vůni? Dejte mi tipy! Já budu brzy celá zahalená do vůně toaletní vody této značky i řady, nejde odolat! Takže se těšte na reference ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)