O mně

čtvrtek 8. května 2014

Pizzerie Donna - jedna z nejlepších pizzérek

Už jsme společně dlouho nikde neposeděli, takže dneska vás pozvu na Karlovo náměstí do pizzerie Donna. Jestli máte rádi tenké a křupavé těsto, bohatě obloženou pizzu a výborně sladěné chutě, jste na správném místě.

Pizzerii Donna najdete buď na Karláku na adrese Karlovo náměstí 28,  Praha 2 nebo také na Praze 1 v ulici Veleslavínova 10.


Tomuhle podniku se nedá naprosto nic vytknout. Byla jsem tam už nesčetně krát a nikdy mě nezklamal. Jídlo je tam luxusní! A to nejen pizzy. Mají i skvělého lososa, těstoviny nebo třeba plněné kapsy. Pizzy se pohybují v rozmezí od 120 do 170 Kč, takže klasika. Chuťově jsou ale opravdu báječné.

Pizza Spinaci.
Pizza Toscana.
Z nápojové lístku si většinou objednám domácí italské červené víno, které tam zbožňuji. 0, 25l stojí 65 korun, což je na okolí docela fajn.


Interiér mám také moc ráda, je krásně zařízen, navíc na stole vždycky hoří svíčka, ve váze jsou naaranžované většinou čerstvé květiny. Obsluha je velice milá a rychlá. Nakonec nezklamal ani dezert v podobě čokoládového fondue z pravé belgické čokolády s čerstvým ovocem nebo extra silná italská káva.




A kam chodíte na pizzu vy? Dejte mi své tipy!

2 komentáře:

  1. Já miluju pizzu z Corleone na Andělu, ale obsluha je tam příšerná. Pro mě je chování obsluhy docela zásadní, takže já jsem na ně velmi nemilá, pokud nejsou příjemní, a nenechám ani kačku dýško.

    OdpovědětVymazat
  2. Pizzu mám moc ráda, a když ji dělají dobře, tak je to jedno z nejlepších jídel.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)