O mně

čtvrtek 26. června 2014

Jsem oficiálně stará!

Tak je to tady, ten pocit, kdy člověk oslavil podesáté své šestnácté narozeniny a dál už nemá chuť žít. Nebo aspoň nadále slavit šestnáctiny. Je na čase si plně uvědomit svůj věk, postavit se tomuto faktu a začít se podle toho chovat. Ha-ha, to jo! No nic, bez zbytečných vytáček, pojďme se podívat, jak jsem narozky oslavila a co pro vás chystám dál na blogu!


Zase jednou jsem dostala nejlepší dárek - prostě den plný bezvadných zážitků! Po luxusní snídani jsme s mým drahým vyrazili na Střelecký ostrov na šlapadla. Chápete to, že jsem už pět let v Praze, ale tuhle srandu jsem si do teď nechávala ujít? Ale znáte to, čím je člověk starší, tím infantilnější věci dělá, takže hurá vybrat si to nejlepší šlapadlo - formuli a začít na něj nahánět kačery. Paráda!


Po dvou vyčerpávajících hodinách, kdy muž šlapal a já pila šampaňské, jsme vyrazili na jednu z přistavených lodí na drink. V mém případě to bylo osvěžující mojito.


Poté následovala procházka Prahou, zastávka v obchůdku s belgickými pralinkami a v kavárně na terásce. Bylo nádherně, během dne mi chodily gratulace, prostě krása.


Na večeři jsme měli rezervaci ve vyhlášené pražské hamburgerárně - Dish Burger. A to, co se o ní povídá, je pravda, nic než pravda, lepší burger jsem ještě nejedla. Můj s kozím sýrem, sušenými rajčaty a rukolou byl skvělej, přítelův s cibulkou na portském víně a s olomouckými tvarůžky byl fakt boží!


A nakonec jsme si doma pustili pohádku. Tak! :)

Člověk je prý starý tak, jak se cítí. A víte co? Já se cítím báječně! Jsem zdravá a mám co jíst, mám milující rodinu, skvělýho přítele, se kterým se nikdy nenudím. Mám spoustu kamarádů a super kolegy. Mám práci, která mě baví jako nic na světě. Mám se zkrátka dobře. A mám blog, který mám čím dál tím raději. Možná právě proto mu od teď chci věnovat větší péči. Přeci jen, je to ještě čtyřměsíční batole. Budu psát víc články ze života, povídací, názorové, opravdové. Protože každý si musí ten život pořádně užít. A tak jako já, ať si užívá i můj blog.


Mějte se krásně a užívejte! Dělejte si radosti a mějte se rádi! A když si budete připadat staří, pusťte si pohádku ;) Já mám dneska svátek, tak jdu slavit znovu! 

4 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)