O mně

pondělí 16. června 2014

Mega recenze na dekorativní kosmetiku MOJE

Kdo by netoužil po dekorativní kosmetice, která je kvalitní, za super ceny a ještě dobře vypadá? Já jsem takovou našla!Před nedávnem jsem objevila na našem trhu poměrně novou kosmetickou značku MOJE. Zaujala mě na první pohled, a to hned z několika důvodů. Je to česká značka! Obaly líčidel vypadají krásně. Ceny jsou více než přijatelné. Kvalita je velmi uspokojující. Celý duch této firmy je prostě úžasný! No mrkejte.


Řasenky
Řasenka je pro mě nejdůležitější věcí z kosmetické taštičky, možná jednou z nejvíce užitečných věcí vůbec. Proto také nad výběrem řasenky dokážu strávit hodiny. Kosmetika MOJE nabízí zatím pět různých druhů řasenek. Best, Senza, Maxi, Perfekt a Giga. Já jsem vyzkoušela první dvě jmenované.
  

Jsou si hodně podobné. Mají umělý, úzký kartáček, dobře se nanášejí, nedrolí se a efektivněprodlouží řasy. Upřímně jsem už dlouho nezažila řasenku, která by za tak málo peněz udělala tak velkou službu. A navíc ty obaly!


Oční stíny a tužka na oči 2v1
Oční stíny seženete vždy v provedení TRIO. K dostání je dvanáct různých paletek. Já jsem zvolila svou oblíbenou hnědou barvu (číslo 2). I tady jsem naprosto spokojená. Konzistence je lehce mazlavá, takže stíny nepráší. Na víčko se dobře aplikují, drží a barva je krásně výrazná a sytá. Navíc jsou vhodné i na mokré líčení!



Znáte tužku na oči 2v1? Kdysi jsem jednu mívala a nemohla jsem si ji vynachválit, pak mi došla a už jsem ji nikdy nesehnala. Až teď! Je to skvělá vychytávka na dramatické a kouřové líčení. A v čem že spočívá ta senzace? Tužka má na druhém konci houbičkový aplikátor, díky kterému linku pěkně rozmažete. Vytvoříte tak rebelský efekt.


Tužky na oči s vitaminem E


Pudr a tvářenka

Pudr je další věc, na které si zakládám. Nenosím make-up, jen pudr, takže je pro mě dost důležitý. Značka MOJE nabízí tři odstíny kompaktních pudrů. Já si vybrala ten nejsvětlejší, tedy číslo jedna. A můj názor? Řeknu to úplně jednoduše. Poměr cena výkon prostě neurazí. Pudr je jemný a vytváří přirozený dojem. Nemá však aplikátor, ten je nutné si pořídit zvlášť. 


Tvářenky jsem do teď nepoužívala vůbec. Ale líbil se mi obal, tak jsem ji vyzkoušela. Z pěti různých odstínů jsem si vybrala krásně růžovou (opět) jedničku. A světe div se, není to vůbec špatný! Jen mám pocit, že na tváři nevydrží celý den.


BIO balzám na rty
A nakonec naprostý bonbonek! Pšeničný balzám mě totálně odrovnal! V dobrém slova smyslu.Nádherně voní, což bych fakt nečekala, skvěle hydratuje a chrání rty. K dostání je ještě v provedení brusinka a rakytník. Všechny tři jsou v BIO kvalitě.




Informace o celém sortimentu a cenách najdete ZDE. Líbí? Mně moc! :) A pokud vás tato značka zaujme, můžu vám dopředu slíbit soutěž o super vyletněný kosmetický balíček! 
 

4 komentáře:

  1. Tý jo, no vypadá víc než dobře :-) Moc děkuju za tip - už jsem se hnedka mrkla na jejich stránky a zjistila, že jednu prodejnu s touto kosmetikou mám kousek od baráku.. takže se tam určitě teda mrknu. Navíc opravdu příjemné ceny, takže si určitě něco pořídím. Dělám si už zálusk na ten Bio balzámek :)

    Ketrin Fl

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda bych něco vyzkoušela:)) Musím si něco pořídit :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty 2 v 1 tužky miluju, žádný stresy s hledáním štětců (a jako expert na ztráty je hledám dost často)!

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)