O mně

čtvrtek 5. června 2014

Neroli & Orchidej: Sofistikovaná a uchvacující vůně

Představuji vám Neroli & Orchidej – novou vůni kosmetiky L’Occitane z La Collection de Grasse, do které jsem se zamilovala na první přičichnutí!
Toaletní voda Neroli & Orchidej, které budu dnes věnovat pozornost, je jedinečná vůně od Karine Dubreuil, tvůrkyně parfémů L’OCCITANE.




Toaletní voda Neroli & Orchidej kombinuje pikantní pomerančový květ s něžnou bílou orchidejí, broskví, fíkovým mlékem a irisem. Sofistikovaný flakon je na hrdle svázán zlatou nití, která představuje unikátní spojení dvou ingrediencí, jež jsou ve světě květin považovány za symboly lásky.


Výsledkem je unikátní parfém nabízející vůni plnou čiré ženskosti a něžnosti. Stačí jedno stříknutí, které vás zahalí do okouzlující a podmanivé vůně. Hořkosladký nádech vám dodá na eleganci a atraktivitě. Tato toaletní voda má jakýsi něžný náboj. Kloubí důležité prvky, které dělají ženu dámou.


Na první přičichnutí jsem se do téhle vůně zamilovala. Je totiž jiná! Má nápad, má šmrnc, je osobitá. Není asi sladká, nebo čistě fresh. Je to kombinace, na kterou jsem ještě nenarazila a která mě naprosto uchvátila. A to nejen mě. "Krásně voníš..." To je věta, kterou teď často slýchám.
Vůně navíc "drží" celý den!


A jaký parfém jste si zamilovali vy? 

5 komentářů:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)