O mně

středa 4. června 2014

Venušiny kuličky, to není žádná sprosťárna!

Už jsem byla na hodně tiskovkách a často si říkám, že už mě jen tak něco nepřekvapí. Ale tiskovka k příležitosti uvedení na trh druhé edice venušiných kuliček Whoop.de.doo mě vyvedla z omylu. Ne, nemyslete si, že jsem puritánka a odmítám podobnou formu zábavy a potěšení. Naopak. Jen několik okolností zkrátka dokáže vyvést z míry...


Třeba to, že si novinář přivede na takovouhle akci sotva dvouletou holčičku, která si ve výloze okamžitě oblíbí to největší a nejrůžovější dildo, které je v obchodě k dostání, a celý večer s ním chodí, mává a strkaje ho všem pod nos křičí: "Heje, heje, co máááám!"



Ale nevadí, sranda musí být a pokud si doma maminka s tatínkem hrají s podobnými věcmi, není se ani čemu divit. Holčička byla nakonec docela roztomilá, a když si kmotry a designérka Whoop.de.doo ťukaly šampaňským ve skleničkách plných venušiných kuliček, veškeré mé iluze šly stranou. "Ať slouží!" Popřály kuličkám kmotry Monika Načeva a Tonya Graves.



Nicméně v butiku Intimity se člověk cítí opravdu příjemně a nijak trapně. Je až okouzlující, kolik hraček může být vystaveno na tak malém prostoru. Všechny samozřejmě s nápisem "tester", takže si každou z nich můžete osahat, vyzkoušet sílu vibrací a podobně. Nechybí zde ani další doplňky, společenské hry nebo spodní prádlo.



Butik Intimity nás pohostil, předvedl se v celé své kráse, o něco nás obohatil a setřásl zase aspoň z kousíčku populace zbytky tabu. Nakonec mě ani nepřekvapilo, kolik novinářů mužského pokolení se na novou edici venušiných kuliček přišlo podívat. Bylo to kvůli výborným jednohubkám nebo snad chtěli dárek pro manželku?




Co si myslíte o erotických hračkách vy? Jste příznivci, nebo odpůrci? :)

15 komentářů:

  1. Můžu jít příště s tebou? To je tak krásně dekadentní :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Nebo dárek pro milenku? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já chci taky příště s sebou :D Puritán nejsem, nic proti tomu nemám, naopak je to fajn zpestření :) Ale venušiny kuličky mi přijdou lehce k ničemu, ale všimla jsem si, že je prodávají i v drogerii :D Když jse to řikala mamče, tak si myslela, že si dělám srandu a když jsem jí je ukázala, tak byla jak puberták :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, tak to mě konečně zase nějaký článek po dlouhé době opravdu zaujal a pobavil.. hlavně ta holčička nebo kuličky v šampáňu. :D Super! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mam dotaz, kde se vzalo slovo DIDLO? Uz jsem ho zaregistroval i jinde... Ja dodnes fungoval se slovem DILDO.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se vzalo tak, že jsem se přepsala :) Děkuji za upozornění ;)

      Vymazat
    2. On to neni zas uplne preklep, kdyz se to zada do googlu, tak par obchodu to taky pouziva. Treba je to zkratka od slova drážDIDLO. :)))))

      Vymazat
    3. Tak to je dost možný :D :D

      Vymazat
    4. Ono to takhle (didlo) jde tak nějak líp do pusy :)

      Vymazat
    5. Az tak jo? ;D

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)