O mně

neděle 20. července 2014

Letní vychytávky, bez kterých nemůžete být

Léto, léto mé. Člověk by řekl, že v tomto období nic než plavky nepotřebujeme. Je ale pár vychytávek, které vám udělají léto ještě příjemnější. Jsou to základní věci, přesto originální, nápadité nebo opravdu užitečné. Všechny je mám vyzkoušené a nedám na ně dopustit. Představuji vám 7 letních vychytávek, bez kterých se letos v létě rozhodně neobejdu. A vy?


1) Opalovací krém
Nechci znít jako vaše matka, ale se sluníčkem není radno si zahrávat. Sama se namažu raději zevnitř a mazání krémem mě neba. Jestli jste na tom podobně, mohl by vás zajímat můj tip na opalovací krém ve spreji od Vichy. (Kterému jsem věnovala už jeden článek ZDE.) Jednoduše ho nastříkáte na tělo, uděláte šup, šup a je to. Namazání se zabere asi tak půl minuty, bezva! Navíc krém drží i po koupání, nedělá na těle fleky a mapy. A co je nejlepší? Když zrovna nemáte parťáka po ruce, nevadí, tímto sprejem si hravě nastříkáte sami i záda. A rožnění může začít!


2) Bobble lahev
Dobře, možná zním trochu jako vaše matka, ale pitný režim se musí v horkách dodržovat. A to i ten nealko. Každý znalec tvrdí, že nejlepší je pít vodu. Z nových bobble lahví je to nakonec docela přijatelné. Tyhle flašky jsou super v tom, že vám přefiltrují každou vodu, takže i na dovolené nebo na cestách se nemusíte bát doplnit si vodu z neprověřeného zdroje. Seženete třeba zde.

3) Party Planner
Co by to bylo za léto bez pořádné párty! Pokud chystáte něco opravdu velkého, pořiďte si raději tento party plánovač. Je to šikovný pomocník, na všechno má kolonky a stránečky, zkrátka nemáte šanci něco zapomenout a pohnojit si tak večírek. Sehnala jsme ho v Levných knihách asi za dvacku.


4) Krém na celulitidu
Když už pořádáte nebo vyrážíte na pořádnou prázdninovou jízdu, je třeba pěkně vypadat v plavkách, no ne? Pokud dámy trápí celulitida, mám jeden tip, jak s ní bez jakékoli dřiny zatočit. Tělové mléko Amande značky L´Occitane je v tomto směru dobrý pomocník. Mám ho vyzkoušený, natřete si problémové partie ráno a večer a po 14 dnech uvidíte výsledky! To se nám to hubne!


5) Bonbonky bez cukru
A když už máme fuč i celulitidu, nebudeme si jí přidělávat sladkostmi, že? Jo, ono se to hezky říká, ale co když vás pak honí mlsná, h? No jednoduše, mlsejte bonbonky bez cukru. Tyhle jsem objevila v Marks & Spencer a jsou vynikající!


6) Pleťová voda
Ok, tělo bychom měli. Ale co s pletí? Rychlé, osvěžující, šetrné, ale důkladné čistění vám zajistí termální voda od značky La Roche-Posay. Její sympatické 50 ml balení se vám vejde klidně i do kapsy a můžete si s ní ošetřit obličej kdykoli a kdekoli. Také vyzkoušeno, vřele doporučuji. 


7) Konopná mast
Tenhle zázrak se vyplatí mít při sobě hlavně tehdy, pokud cestujete do přírody, mimo civilizaci a tak podobně. Používá se na popraskané rty a koutky, na opary, ale léčí i jiná bebíčka, která vám jinak dokáží pořádně znepříjemnit den! Pomáhá chránit rty před sluncem a nepříznivými vlivy prostředí, dodávat jim zdravý vzhled a působit jako prevence proti bolavým koutkům a na kůži po oparech. Takže namazat, ale neolizovat. Ať žije konopí, ať žije Annabis!


8) Papelote set na dopisy
Z každé cesty, kterou o prázdninách podniknete, byste měli poslat pohled nebo dopis. Kamarádům, známým, rodině, ale třeba i sami sobě - jako milou vzpomínku. Abyste posílali psaní stylově, doporučuji pořídit si dopisní set papelote:carta. Papelote:carta je inspirováno možným trojím překladem slova carta: dopis, papír, mapa a podporuje tak dopisní tematiku. Sada obsahuje vše potřebné pro psaní dopisů - obálky, papíry, pohledy, přáníčka... A vypadá prostě stylově!


A na jaké letní vychytávky nedáte dopustit vy? 

2 komentáře:

  1. Ty lahve s filtrem se mi líbí už pro jejich design ale pořád se mi za ni nechce utrácet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako tři kilča není málo, ale zase mi ta lahev vydržela asi rok a půl... teď už mám druhou a jsem s nimi fakt moc spokojená :)

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)