O mně

sobota 30. srpna 2014

Make-up of the day: Maybelline

Osobně jsem člověk, který má rád namalované oči tmavou řasenkou, silnou dolní linku, dokonale krycí a zmatňující pudr a k tomu jen lehký třpytivý lesk. Tentokrát jsem si ale řekla, že to udělám trochu jinak! Chcete vidět výsledek?


K dnešnímu make-upu jsem použila dekorativku od Maybelline. Nejprve jsem si ale vyčistila pleť micelární vodou a použila jsem BB krém.
Na sjednocení a zmatnění pleti jsem použila nový pudr Maybelline Affinimat (č. 20 nude beige). Tato novinka obsahuje mikro-houbičky, které aktivně pohlcují mastnotu. To se mi dost hodí, protože i přesto, že pudry běžně používám, během dne se začínám lesknout a T-zónu zkrátka nezapřu. Pudr Affinimat je v tomto ohledu šikovný pomocník! Navíc není klasicky pudrový, má trochu hutnější konzistenci a nepráší, dokonale přilne k pleti. Do teď jsem už pár let používala Affinitone, který pokládám za nejlepší pudr vůbec. No, a teď má takového šikovného bráchu, paráda.


Řasenka Volum' Express Falsies Big Eyes, to je pro mě základ všeho. A mimochodem momentálně řasenka číslo jedna v mém kosmetickém kufříku. Je to přesně ten druh řasenky, který dostatečně začerní řasy, ale ty vypadají stále přirozeně - řasy se nelepí a řasenka se nedrolí. Řasenky od Maybelline jsem měla ostatně vždycky moc ráda!



A třešnička na konec. A to doslova. Jak už asi všichni zaregistrovali, před několika dny vytáhla Maybelline z českého rukávu velké eso - BABY LIPS! A když říkám třešničku, myslím tím Baby Lips Cherry. Ta vůně, ta barva, ta hydratace. Ach!
Předtím / Potom
A je to! (Srovnání před a po!) Konečný look je přirozený, lehký, svěží a byl hotový za několik málo minut. Tak hurá na sobotní procházku! Krásný víkend všem!

4 komentáře:

  1. Pěkný, svěží make-up. Moc ti sluší :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. púder momentálne používam aj ja. Práši sa z neho neskutočne. Balzam si kúpim, hneď ako príde do drogérie.
    Kaviaren-u-macky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? tak možná na něj mám dobrou "houbičku", mně se nanášel fakt dobře :)

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)