O mně

neděle 31. srpna 2014

Zpátky do školy s tou nejlepší vůní

Dlouho, opravdu dlouho jsem vybírala, jakou novou vůní potěšit takhle na přelomu léta a podzimu nejen své čichové buňky. Jak mi asi každá z vás potvrdí, vybrat si vůni, která vám sedne, není jen tak. Do vůně se musíte okamžitě zamilovat a musíte se s ní ztotožnit... Když jsem si přičichla ke Smyslné třešni od L´Occitane, volba byla jasná.


Smyslná třešeň od L´Occitane je svěží, ale zároveň sladká. Ovocná a květinová, opravdu smyslná. Vůně se přelévá z počáteční kombinace citronu, pomeranče a černého rybízu do maliny a konvalinky. Poté se rozvine v červenou třešeň, obsahuje totiž třešňový výtažek z regionu Luberon v Provence. Je intenzivní, ale velmi příjemná.



Na kůži vydrží poměrně dlouho, sice ne celý den, ale je radost se přestříknout znovu. Navíc oceňuji opravdu krásný flakón, který se vyloženě nakrucuje na poličce mezi ostatními parfémy. Ať už pro sebe nebo pro své milé jako dárek, tahle vůně rozhodně stojí za to.



Více informací o veškerých produktech značky L´Occitane se dozvíte ZDE.

A jakou vůni máte nyní v oblibě vy? Dejte mi své tipy ;)

5 komentářů:

  1. Túto vôňu nepoznám, no vyzerá zaujímavo :) Pekne si ju opísala
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  2. Blogy o vonach velmi nemusim. Nevidim zmysel v tom, ze sa opisuju vone. Vonu treba ovonat a tak si spravit nazor.
    Kaviaren-u-macky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janě, tomu rozumím. Tady jde spíš o to ukázat, že značka L´Occitane má i vůně, které navíc vypadají krásně. Takže možná jde spíš o to přiblížit tu značku, než tu konkrétní vůni :)

      Vymazat
  3. Vypadá moc hezky, škoda, že si nemohu ještě přičichnout :/ :-)

    Hezký den, skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Moje nejoblíbenější je Our Moment od One Direction, nečekala jsem, že se mi ta vůně tolik zalíbí. Jsem na ní doslova závislá. :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)