O mně

pátek 12. září 2014

Lakování: Záchvěvy podzimu

Když se nám blíží ten podzim, chtělo by to trochu se na něj připravit, možná snad už i lehce naladit. A než napíšu článek o tom, co mám na podzimu ráda, a to i přesto, jak vždycky obrečím odchod léta, aspoň se obrním něčím podzimně milým. Třeba lakováním!


Letošní léto bylo navíc dost na draka, protože jsem byla samá práce a samé povinnosti, zdá se mi, že jsem si nic neužila, ani jsem se pořádně neohřála a už zase oblékám svetry a vybírám kabáty. Letos jsem ani nikam nevycestovala, dokonce ani po Čechách. Tak jsem poslala na výlet aspoň své nehty...



Jakoby v mlze, jakoby v oparu... Jen sem tam nějaký malý třpytivý odlesk. Stejně jako letošní léto...



A co vy, cestovali jste letos v létě? :)

3 komentáře:

  1. Nechty som si prestala lakovat cca pred 2 rokmi, potom ako som si precitala, co vsetko sa lakom dostava do tela. Odvtedy sa mi nechty prestali lamat a vyzeraju ovela zdravsie. Nemusim dychat chemikalie pri lakovani a odlakovavani a urcite mam aj viac casu, kedze nemusim venovat cas lakovaniu a odlakovavaniu :-)

    Kaviaren-u-macky

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné barvičky a třpytky šikmo vypadají super :-)) !

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem na tom úplně stejně, byla to samá práce a najednou už je konec léta :D. Ten šedý láček mám také, ale růžový jsem už jaksi nestihla, je moc krásný. Ten zlatý flitrový je ale naprosto dokonalý a dodá celé manikúře zářivý šmrnc. :)
    Mimochodem, musela jsem napsat článek s výrobky, které jsem u tebe vyhrála v giveaway, donutily mě trošku zaexperimentovat :D, takže ještě jednou děkuji :).

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)