O mně

pondělí 8. září 2014

Make-up of the day: Dermacol

Myslím, že právě nadešel čas na nějakou pořádnou párty. A co je základem takové akce? Dokonalý make-up. Tentokrát jsem sáhla po značce Dermacol a snažila jsem vykouzlit úplně jiný look, než na který jsem běžně zvyklá. Jak se mi to povedlo můžete posoudit sami!


K tomuto make-upu jsem použila (snad ještě můžu říct) novinku - zkrášlující a rozjasňující fluid Day Light. Je to děsně zajímavá věc, u který jsem se nikdy nedozvěděla, jak se přesně používá a četla jsem na ni mraky rozpačitých a tázavých článků. Každopádně protože jsem děsně zvědavý tvor, musela jsem to mít taky a jak vypadá na obličeji smíchaný společně s denním krémem můžete posoudit na fotce níže. Na konec jsem ještě štětečkem nanesla jednu vrstvu pod oči a na oční víčko, pohled se krásně rozjasnil.


Co se týká řasenky, tak to rozhodně s označením novinka neváhám. Party Mania je asi nejčerstvější výrobek z dílny Dermacol. řasenka to není špatná, ale upřímně jsem od ní čekala víc. Na párty si představuju mít časy černější než uhlí, a to mi bohužel nesplnila. Krásně ale rozčeše řasy a příjemně je prodlouží.


Tentokrát jsem dala sbohem své standardní jedné černé lince pod dolním víčkem udělané tužkou a vyzkoušela jsem černou tekutou linku. Nejprve na horní víčko, to se mi ale zdálo málo, takže jsem domalovala i dolní. No, nevím, jsem z toho trochu rozpačitá. Ne z výrobku samotného, ten je super, aplikace je snadná a navíc se mi moc zamlouvá obal. Nejsem si ale jistá, jestli ke mně tento druh líčení jde.


A na závěr? Neodolala jsem a musela jsem vyzkoušet čokoládový Love Lips. Mňam! Líbí se mi provedení, miluju tu vůni. Rty lehce obarví a krásně hydratuje.


A jaký je konečný výsledek? Řekla bych, že velmi střízlivý. Pro mě docela změna :)


Let´s go to the partýýýý! A jak se na večírky líčíte vy? :)

1 komentář:

  1. Edit: Po několika dnech nošení balzámku v kabelce se dost rozpatlal a patlá se dál, nic moc! :/

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)