O mně

středa 10. září 2014

Test: Garnier Pure 3v1 & Garnier BB Pure Active

Garnier je mou oblíbenou pleťovou kosmetikou už řádku let. Vystřídala jsem od této značky mnoho produktů, některé si vyzkoušela, jiné zamilovala. A momentálně mě naprosto nadchly dvě novinky - gel, peeling a maska v jednom - Garnier Pure 3v1 & skvělý krém Garnier BB Pure Active.


Garnier Pure 3v1
Gel, peeling nebo maska, jak chcete. Já ho používám jako peeling. Vyhovuje mi svou konzistencí, v tubě je hutný, takže vám při sebelehčím vymačkávání nevyteče plná dlaň (jako jsem to měla i předchozího peelingu od Yves Rocher). Stačí tedy opravdu málo, lehce smíchat s vodou a už se vám na obličeji tvoří pořádná pěna. Peelingová zrníčka nejsou nijak agresivní, vyhovují mi i přesto, že mám pleť se sklony k začervenání. A co je nejlepší? Ten efekt. Pleť mám krásně hebkou, jemnou a konečně jsem se zbavila černých teček na nose, tvářích i na bradě.


Garnier BB Pure Active
Když Garnier poprvé přišel s BB krémem, okamžitě jsem se na něj vrhla, ale byla jsem lehce zaskočena oranžovým odstínem. Přesto jsem si ale na krém zvykla, naučila jsem se ho používat a jiný ho netrumfl. Až do teď. Jemný, přirozený odstín novinky Garnier BB Pure Active jsem opravdu ocenila. Trochu mi chybí to původní balení, kdy tubička končila jen úzkým aplikátorem, protože jsem použila opravdu jen tolik krému, kolik jsem potřebovala. Teď mám trochu větší spotřebu, což je škoda. Nicméně v akci je BB Active fakt parádní!





A co vy, jaký BB krém máte nejraději? 

7 komentářů:

  1. Noo, musím se přiznat, že ještě žádný BB cream nemám.. Nejraději mám pouze pudr a to antibakteriální Synergen :-))

    Ahoj,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, na denním krému a pudru jsem začínala... ale člověk stárne a potřebuje toho na sebe napatlat víc a víc :D

      Vymazat
  2. Tento BB krém som používala cele leto. Teraz je uz pre mna tmavý, takze caka odlozeny v policke na dalsiu sezonu. Mohli by vyrabat svetlejsie odtiene. Kazdopadne nazov BB krem je len inovacia tonovacich kremov, ktore boli popularne pred par rokmi. Marketingovy tah.

    Kaviaren-u-macky


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, já jsem si vžycky říkala, že mám moc světlou pleť, ale když kolem sebe slyším, jak moc světlé odstíny holky potřebují, tak jsem nakonec ráda, že vlastně zas tak světlou nemám :)
      A s BB máš jistě pravdu, ale to je tak přeci se vším, nemyslím si, že třeba nejnovější řasenka od jedné firmy bude o něco jiná než ta, která se vyráběla už před rokem, jen jí prostě dali do jiného obalu s jiným jménem. Ale to je dobře, aspoň člověk nepřichází definitivně o přípravky, které má rád :)

      Vymazat
  3. Tak ten čistič asi určitě potřebuju :D! Jinak moje zatím nejoblíbenější BB bylo matující od Garnier :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JO, po týdnu pravidelného používání už jsem viděla znatelný rozdíl ;)

      Vymazat
  4. na ten jsem taky koukala, tak možná také někdy vyzkouším, až bude příležitost :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)