O mně

pondělí 6. října 2014

Existuje opravdu nezávazný sex?

Zajímalo by mě, kde se bere to předurčení, že kluci si chtěj jen užít a holky hledaj vztah. Bez výjimek. Ale co když je tu ještě jiná možnost?
Chlapi si chtějí prý jen užít, aniž by řešili, co bude dál. Druhá polovina lidstva údajně sex na jednu noc neuznává, minimálně ne bez pověstného telefonátu dva dny poté. Ale co když je tu ještě třetí varianta? A to ta, že oba účastníci onoho aktu lásky do toho jdou s tím, že to bude nezávazný sex na jednu noc, nic dalšího si od toho neslibují a prostě si to oba jen užijí?

Foto: deviantart.com/iluvhorsez1297
Nezávazný sex či sex na jednu noc nemusíte mít striktně s tím, koho si zrovna ten večer nabrnknete v baru, tedy s někým neznámým. Ono to jde i s někým známým. Ne kamarádem, jen prostě s někým, s kým to nejde jinak.

Skvělej koncert, hodně pití a zábava v plném proudu. On je ten večer se svými přáteli, ona odolává na baru svodům podivného podnapilého individua. On a ona - znají se, možná už spolu dřív sem tam zaflirtovali. Stále je tam ale to napětí, to vzrušení, ta jiskra. Ale není to pár, který by se vodil po městě za ručičku, není to pár, který by si chatoval celé dny… Není to pár! A nikdy nebude, oba to ví.* Přesto je to k sobě táhne. Alespoň na chviličku…

„Mám dole tágo, chceš hodit domů?“ „Jasně, díky!“ Vlastně ji zachránil od toho vtíravého týpka na baru. On i ona končí v jedné posteli. Však nikdo neříkal, kam domů… Oba ví, že to bude skvělý, oba ví, že si nemusí s ničím lámat hlavu, prostě jde jen o sex. Ano, bylo to skvělý, s ničím si nikdo nelámal hlavu a šlo jen o sex. Usínají v objetí, probouzejí se každý spořádaně na své půlce gauče. Ona se zvedá, on ji ještě políbí letmo na čelo. Otázky nejsou, další řeči jsou zbytečné. Úsměv, mávnutí.

O pár hodin později přijde smska: Já byl asi trochu opilej. (smajlík) Odpověď je okamžitá: Já taky. (smajlík) Toť vše, přátelé.

Život jde dál a vy s ním. Každý svou cestou a bez vytáček. Vzpomínku na onu noc odvál čas. Přesto vás třeba sem tam píchne v podbřišku, když si s úsměvem na tváři vzpomenete na možná nejlepší milování v životě. Víc ale neřešíte. Tomu se říká nezávazný sex, dámy a pánové.

*A že jsem kámoš, přidám ještě jedno moudro. Nikdy neříkejte ve vztahu „nikdy“ a nemyslete si, že zrovna vy dva už spolu nemůžete být. Nevíte, pokud nemáte křišťálovou kouli – a pokud máte, půjčte, prosím, prosím, co bude zítra, co za měsíc, co za rok. Třeba ne teď, ale jednou, jednou spolu klidně skončit můžete. A kdo ví, jestli na jednu noc nebo na zbytek života.

A jak jste na tom s nezávazným sexem vy? :)

3 komentáře:

  1. Jeden čas jsem vedla takovýhle "vztah", jenom sex, žádný závazky, žádný kontrolování,uhánění, prostě když jsme měli oba čas, tak jsme se viděli. To bylo poprvé, co jsem od toho dokázala oddělit city. Jinak si myslím, že vždycky očekávám, že se ještě ozve :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Jednou jsme byli s kamarádkou pařit na diskotéce. Už delší dobu jsem flirtovala s jedním klukem a pak se mě tam zeptal, jestli nezajedeme k němu. Tak jsme jeli a vyspali se spolu. Druhý den mě zavezl domů a od té doby nic nebyla a já bych ani nechtěla :D. Nevím, proč se to tu noc stalo, nechápu to doteď .. Ale nic víc jsem od toho nečekala, asi jsme byli opilí a jen jsme byli v tu chvilku vzrušení :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Já moc na nezávazný sex nevěřím, většnou se to zrvtne a jeden z účastníků chce něco víc. Nejlepší je nikomu nedávat žádný kontakt, neříkat kde člověk bydlí a pak je tam jistota, že je to opravdu nezávazný. Jen je blbý, že jestli ten sex byl fakt dobrý, tak bez nějakého kontaktu si to člověk nezopakuje :-(

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)