O mně

úterý 21. října 2014

Inspirace: Co sebou do školy, do práce i na volné odpoledne?

Chcete ve škole nebo v práci zaujmout? Nechcete splynout s davem? Hledáte praktické a stylové vychytávky, které se vám hodí za každé situace? Tak to jste tady správně. Vyzkoušejte nějakou roztomilou vychytávku z e-shopu ZOOT.cz a šedivé dny ve školních lavicích nebo za pracovním stolem budou hned o něco veselejší.

Originální zápisník
Pokud ještě stále patříte do staré školy a vedete si poznámky "růčo", určitě se porozhlédněte po nějakém originálním a veselém zápisníku, který vám neudělá ostudu ani v dnešní, jinak téměř zcela elektronické, době. Mrkněte na silikonové sešity Mark's. Vybrat si můžete zde.



KeepCup
Kdo dneska nemá alespoň jeden designový hrnek KeepCup, jako by nebyl. KeepCupy jsou ekologické, netoxické, nahrazují plastové kelímky na jedno použití a káva a čaj v nich vydrží až o 30 minut déle horké než v normálním hrnku. Malý, střední, velký, vybere si každý! Pro ty, co si ráno rádi přispí a poté hltají kávu během obouvání bot, je tento vynález naprostá jednička. Na cestu do tramvaje ideální, do školní lavice nepostradatelné. Nepřeberné množství velikostí a barev najdete zde.


Manikúra do kapsy
Dámy mi jistě dají za pravdu, že takový zatržený nehet a žádný pilník na obzoru, to dokáže otrávit den. A co když vás za krkem škrábe cedulka a je jasné, že dokud si ji neustřihnete, nebudete se moct na nic jiného soustředit? Má někdo nůžky? No jasně, nůžky i s celou manikúrou, a to všechno v rozkošném obalu. Kdo by odolal? Vybírat můžete zde.


Zvířecí kosmetická taštička
A u manikúry to v žádném případě nekončí. Už vás nebaví lovit každou chvíli balzám na rty ve svéobří kabelce? Štve vás, že vaše nová řasenka je odřená od notebooku a že se vám někde zatoulal krém na ruce, když ho nejvíc potřebujete? Dejte si všechny kosmetické nezbytnosti na jedno místo. Do zvířecích útrob! A pokud vás kosmetika nijak netrápí, můžete tuto taštičku použít jakopouzdro na tužky. K dostání zde.



Batoh na zdravá záda
Ano, kabelky a tašky přes rameno jsou sice super, ale bolavá záda a skolióza páteře už tak cool nezní, co? Nehazardujte se svým zdravím a pořiďte si stylový batoh. Co třeba ten z dílny francouzských Little Marcel? Uvnitř najdete jednu menší kapsu na zip na cennosti a ještě jednu klasickou z vnější strany. Vypolstrované popruhy příjemně odlehčí zátěž, kterou právě ponesete. K dostání zde.


A jaké vychytávky nesmí chybět vám? Dejte vědět ;)


1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)