O mně

neděle 19. října 2014

Make-up of the day: Podzimní nádech

Hezkou neděli všem,
tentokrát vám přináším MOTD s podzimním nádechem. Jsou to spíš tipy na kosmetiku, na kterou v posledních dnech nedám dopustit a díky které se cítím opravdu dobře! Jako podklad volím BB krém Idealia BB od Vichy, který kromě toho, že dobře kryje nedostatky, má SPF 25, takže do dnů, kdy máte ráno mlhu a odpoledne poměrně ostré sluníčko, je ideální. Dále nedám z ruky paletku #SELFIE od Makeup Revolution, o které jsem psala už tady. A moji další oblíbenci?


Vychytávky, do kterých jsem se naprosto zamilovala, jsou černá tužka na oči Master Smoky od Maybelline, díky níž jsem konečně dosáhla požadovaného kouřového efektu dolní černé linky. Linka navíc dlouho vydrží. Houbičkový aplikátor na druhé straně tužky jemně, ale efektivně linku rozmaže, takže efekt je fakt dokonalý!
Další chytrou věcičkou, kterou jsem nikdy předtím nepoužívala, je tužka na obočí. Přirozená barva, dlouhotrvající efekt a kartáček na druhé straně tužky pro dokonalé vytvarování obočí? Pecka! Tužka je od značky L´Oréal Paris. 


V neposlední řadě musím vyzdvihnout řasenku They´re Real od Benefitu. Ještě jsem snad ani nenarazila na recenzi, která by tuhle řasenku nepochválila. A já se tedy přidávám, je to asi nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla, miluju jí! Určitě se brzy těšte na samostatný článek, protože si ho rozhodně zaslouží. 


Nakonec tady mám lesk na rty značky UMA, kterému jsem moc nevěřila, ale pořídila jsem si ho asi za dvacet korun ve slevě, tak jsem mu dala šanci. Efekt umí pěkný. Rty vypadají plně a šťavnatě. Sice moc dlouho na rtech nevydrží, trochu se lepí a hlavně mi vadí, že nevoní a nechutná, ale za ty prachy, co bych chtěla. 


Přidávám konečný look a vy ještě zkuste své štěstí v mé facebookové soutěži o Baby Lips - ZDE! ;)


Jak se vám mé podzimní líčení líbí? A jak se líčíte touhle dobou nejraději vy? 

5 komentářů:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)