O mně

čtvrtek 2. října 2014

Make-up of the day: Rimmel

Krásný den všem, přináším vám další pokračování seriálu Make-up of the day. Tentokrát jsem se zaměřila na značku Rimmel. Nedávno jsem si od Rimmelu pořídila novou řadenku, tužku na oči a lesk na rty. Pojďme se podívat, jak jsem spokojená.


Řada Scandaleyes mě zaujala jak z reklamy, tak poté naživo v obchodě. Protože mám ráda hodně tmavé řasy i pořádně černé linky, doufala jsem, že právě Scandaleyes budou výrobky přesně pro mě. Nakonec mě ale však docela zklamaly. Řasenka dost slepovala řasy, ještě dlouho poté jsem je musela rozčesávat speciálním kartáčkem. A tužka neudělala dostatečně černý efekt, jaký jsem očekávala.



Lesk na rty Vinyl Glos se mi naopak docela zamlouval. Lesky nosím často světlé, třpytivé, lehké, ale voňavé. V tomto případě bylo mé očekávání splněno. Lesk nevysušuje a vydrží běžné nošení.


Celkový dojem měl působit rebelsky, ale nejsem si jistá, jestli se nakonec povedlo, protože jak jsem už psala, oči jsem si představovala mnohem černější.



No a nakonec bych ještě ráda představila nové balzámky na rty od Rimmel, které u nás snad ještě ani nejsou k dostání, ale určitě kolem nich bude ještě velký humbuk. Vypadají totiž parádně! Mně dva z nich přivezla mamka z Anglie, okamžitě jsem se pustila do testování, ale jsem opět zklamaná. Totálně. Balzámky nehydratují, nevoní a zkrátka ten super obal je to jediné, co se mi na nich líbí. Škoda!


 

A co vy a značka Rimmel? Už jste zkoušeli nové balzámky? Co na ně říkáte? :)


 

5 komentářů:

  1. Jé, tak to je škoda, že tě to zklamalo, já z tohohle nezkoušela nic, ale lesk vypadá super :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám doma od Rimmelu lak na nehty, jinak asi nic :D Nalíčená jsi krásně
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Rimmel mám moc ráda, hlavně Wake me up, laky na nehty a bronzery, řasenky a rtěnky taky jdou.

    OdpovědětVymazat
  4. Rimmel má skvel riasenky práve tieto Scandaleyes, ešte žiadne riasenky mi nevyčarili taký objem na riasach, skúšala som aj túto Retro Glam, aj zelenú Lycra Flex, a ešte Allert neviem presne čo to bolo za názov, všetky boli super, ja si väčšinou nanášam jednu vrstvu, dve iba na výnimočné príležitosti, takmer každá riasenka mi totiž v druhej vrstve zlepí riasy a nerada by som o svoje riasy prišla. No a ešte má super laky na nechty, tie Salon Lycra Flex, síce sú potrebné vždy minimálne dve vrstvy, ale vyzerá to skvelo, odtiene sú zaujímavé, nevšedné, pekne namiešané farebné kombinácie.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  5. Musím vyskúšať tie balzámy!! :3 www.smiler-mishel-beauty-diary.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)