O mně

středa 22. října 2014

Podzimní essence

Také se vám děje to, že si nakupujete kosmetiku jen podle toho, jak vypadá její obal? Zkrátka jste ji někde na blogu už viděli, četli jste o něčem v časopise nebo jste na to jen náhodou narazili v obchodě... Nepotřebujete to, netoužíte potom, není to nic světoborného, ale ten obal, ten design, to prostě musíte mít! A tak si to samozřejmě koupíte, donesete to domů, máte z toho radost jak malý dítě z vánočního stromku a po pár dnech ani nevíte, kam vám ty úžasné věcičky zapadly. Znáte ten pocit?


Něco podobného se mi stalo teď s podzimní limitkou od Essence. Viděla jsem ten pudr, a přesto, že vím, že pro mě bude na prd, musela jsem si ho koupit. A nejen to. Měla jsem ho vyhlídnutý, ale v jednom obchodě ho neměli, tak jsem jela do dalšího. Jo, jasně, jsem blázen, ale to už všichni vědí. Nakonec jsem ale ze své koupi měla nejen radost, ale zjistila jsem, že kosmetiku opravdu využiju.


Aby ne, rtěnka, byť rtěnky skoro nepoužívám, se mi moc zamlouvá, má super hydratační složení a na rtech vypadá spíš jako lesk, což já ráda. Lak na nehty má krásnou barvu, tvoří parádní povrch, ale vydrží tak maximálně dva dny a začne se olupovat. Tak, jako jsem to u většiny laků téhle značky zažila.


No a tvářenka s pudrem? Ještě že je mám. Tihle miláčci rozhodně nikam nezapadnou, naopak, jsou pěkně v horní přihrádce mé make-upové skříňky. Tvářenka krásně třpytí a rozjasňuje, pudr bronzuje a je opravdu parádní. Už pro vás chystám článek s líčením!


Navíc jsem zjistila, že si některé věci kupuju i proto, že mě baví je fotit. Jojo, blázen! Amen!

A co vy, také nesmyslně nakupujete nepotřebou kosmetiku jen pro své potěšení? :)

3 komentáře:

  1. ten púder ^_^


    http://novybloggg.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám o tě skvělé limitce článek :) Hrozně jsem se do těch věcí zamilovala! ♥
    http://smiling-emily.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)