O mně

neděle 23. listopadu 2014

I LOVE MAKEUP - I love chocolate

Představte si, jaké by to bylo, kdyby se vám spojily věci, které milujete, do jedné. Co takhle čokoláda a make-up? Čokoláda a paletka očních stínů. Čokoládová paletka! Ano, přesně s tímto před časem přišla britská kosmetická společnost I LOVE MAKEUP, které spadá pod MAKE-UP REVOLUTION, do Čech. Neodolala jsem a paletku si objednala. Už chápete proč?


První plusové body jsou samozřejmě za dokonalý obal, který je doslova k sežrání! Navíc se zdá být docela bytelný, takže přesto, že paletka je poměrně velká, myslím, že cestování a pendlování mezi městy nebo po městě hravě a bez újmy zvládne. 


Další kladné body dávám za moc pěkné barvičky stínů, které mají parádní pigmentaci. Co oceňuji asi nejvíc, v paletce jsou stíny jak matné, tak i třpytivé. Takže můžu experimentovat a malovat se dle nálady a příležitosti, kam se zrovna chystám. Nebojím se, že bych si mezi odstíny nevybrala, líbí se mi všechny. 


Dobré je i to, že barvičky nejsou všechny stejné, najdete zde tmavší i světlejší, takže si můžete vyhrát se stínováním oka, udělat si kouřový look nebo si prozářit vnitřní koutek oka. Navíc stíny na očním víčku dlouho drží, nepráší, nedrolí se, ideální. 


A nakonec musím pochválit celkový přístup e-shopu, se kterým jsem naprosto spokojená. Tohle je má první objednávka toho českého a už teď vím, že rozhodně nebude poslední.
K dostání ZDE, cena 359 Kč!
* Navíc stíny při aplikaci voní po čokoládě!!! OCH!


Máte s I LOVE MAKEUP zkušenosti? Jak se vám paletka líbí? :)

13 komentářů:

  1. Bohužel Makeup Revolution s tímto nápadem nepřišlo, ale okopírovalo ho od Too Faced, jako snad všechny jejich produkty ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neříkám s nápadem, říkm, že přišli do Čech se svými produkty :)

      Vymazat
  2. Paletka nevypadá špatně, ale ta pigmentace se mi zdá nic moc. Já toužím po originálu od Too Faced, tak snad jí Ježíšek sežene a dostanu jí :-)

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, taky jsem Ježíška v lecčem zaúkolovala, jsem zvědavá, co zmákne :D

      Vymazat
  3. Jenom ten obal je už božskej! a jak píšeš, tak i stíny, což je super, ale podle těch swatchu mi taky nepřijdou nijak moc pigmentované, ale fotky často klamou. www.beautypusinka.blogpspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak světlé stíny jsou prostě světlé a jemné, mně pigmentace vyhovuje :)

      Vymazat
  4. Obal je skvělej, hned bych se zakousla :D. A barvy stínů se mi taky líbí
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná paletka a ten obal by mě vždycky při líčení dráždil asi :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  6. Jo, zvlášť, když ty stíny opravdu voní po čokoládě, uáá :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)