O mně

pondělí 17. listopadu 2014

Letem mým světem II.

Krásný sváteční den všem,
včera jsem vám slíbila článek, který jsem samozřejmě nestihla, tak to napravuji dnes. Posledních pár dní jsem měla sice hodně hektických a náročných, ale o to víc zážitků mám. Ráda bych se o některé podělila, ale nebudu vás zatěžovat zdlouhavým čtením, spíš vás mým posledním týdnem provedu fotopostem.




V pondělí jsem byla na tiskové konferenci v hotelu Four Seasons, což pro mě byl velký zážitek. Já si snad na jednu noc tam našetřím, a to i přesto, že bydlím v Praze!


Úterý, den svatého Martina, nešlo nezajít na pořádnou svatomartinskou husu. Zvolili jsme restauraci U žíznivého jelena na Andělu a mohu ji jen a jen pochválit. Opravdu příjemný a starostlivý personál (to se mi už dlouho nestalo), vynikající jídlo, porce jako blázen a moc dobré víno. Spokojenost největší.


Středa patřila další tiskové konferenci respektive slavnostnímu otevření showroomu značky Whoop De Doo. To jsou ty venušiny kuličky, vzpomínáte? Psala jsem o nich tady. Na akci nechyběla sama autorka, vana plná piva a nejspíš bezedný tác s chlebíčkama. Prima večer.


Ve čtvrtek mi vyšel rozhovor v Jobmagazinu, a to rovnou na celých pěti stranách a jedna strana byla věnovaná jen StudentPointu, navíc tam skoro nic neupravili, všechno uveřejnili tak, jak jsem napsala. Až na to, že na konci měl být vzkaz ve znění: Hlavně se z toho života neposrat. Nakonec z toho vzniklo to, co z toho vzniklo. Ale i tak jsem měla obrovskou radost. Rozhovor případně najdete zde na straně 56 a dále. Jelikož jsem po práci ještě další 3 hodiny vedla pohovory na jednu pozici k nám do StudentPointu, hučelo mi v hlavě ještě ráno.

V pátek jsem hned po práci koupila na farmářských trzích na Andělu květinky a jela jsem rovnou domů plnit resty, co se mi za týden na StudentPointu nahromadily, takže jsem makala až do noci. Ještě že to dělám tak ráda :) A když já makám, přítel vaří. Třeba slaný koláč.


V sobotu jsme naprosto nevinně vyrazili na Náplavku na farmářské trhy, které nás mile překvapily tím, že se zde navíc konaly Svatomartinské slavnosti vína. Takže o sobotní program jsme měli postaráno.



V neděli mi to nedalo a po tom, co jsem uklidila celý byt, jsem se vydala nakupovat nějaké vánoční dárky. Ty tady bohužel nemůžu ukázat, protože členové mé rodiny na blog občas zabrousí, tak bych je nerada připravila o překvápko. Ale alespoň vám ukážu, co jsem koupila pro sebe. Vánoční laděníčko, no :)


A jaký byl váš minulý týden? :)

6 komentářů:

  1. Já mám zatím jen jeden dárek, ale tenhle týden to snad napravím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přeji pěkné pořízení ;) taky toho mám ještě hodně před sebou :)

      Vymazat
  2. Parádní článek, takové mám moc ráda :) Můj týden byl školní, ale v pátek jsem byla v divadle na muzikálu Hello Dolly a byl úžasnej :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem ráda, že nejsem jediná co už řeší vánoční dárky :))

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)