O mně

čtvrtek 27. listopadu 2014

Moje nejoblíbenější podzimní líčení

Dneska si dáme rychlý a doufám že i inspirující fotopost o líčení, které mám momentálně úplně nejraději. Jemný BB krém jsem vyměnila za lehký fluidní make-up od Vichy, každodenně používám paletku od Makeup Revolution, zamilovala jsem si novou řasenku od Bourjois a velmi jsem si oblíbila lesk na rty od NYC s vůní čokolády. No a samozřejmě pro podtržení dojmu největší poklady od the Balm!


Recenzi na pudr a rozjasňovač od the Balm si můžete přečíst zde. Pudr je světlounký, krásně zmatňuje a výborně sedí k mé pleti. Rozjasňovač občas použiju i jako oční stíny anebo jím vyplním vnitřní koutek oka pro blýskavý pohled. Fluidní make-up od Vichy je super, je opravdu lehký, ale přitom poměrně dobře kryje. Aplikuje a roztírá se rychle a jednoduše, ideální při ranním spěchu. 


I o perličkách od Avonu jsem také už psala, můžete mrknout sem


Řasenka je parádní, konečně řasenka, kdy mi stačí použít jen tahle jedna pro efekt přesně takový, jaký chci. Paletka SELFIE je jako dělaná pro podzimní líčení. A tužka na oči od Maybelline Master Smoky mě dokonale okouzlila, a to hlavně díky houbičkovému aplikátoru a její druhé straně, díky kterému není problém jakákoli linka nebo i kouřové líčení!


Pro doladění celkového looku ráda používám černý lak na nehty, často jakkoli ozdobený, třeba zlatými glitry. Hnědý, voňavý a třpytivý lesk na rty s vůní čokolády je už jen pomyslná třešinka na dortu. 


Také máte své oblíbené líčení nebo beauty kousky? :)

7 komentářů:

  1. Pěkný článek :) Dříve se mi černý lak nelíbil nebo mi přišel moc tvrdý, ale začíná se mi líbit a když se ještě doplní nějakýma těma třpytkama, tak super :).
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou opravdu nádherné kosmetické skvosty :-)
    Ten pudr a rozjasňovač od the Balm mají nádherné balení.

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  3. Ja momentalne premyslam o make-up od Vichy.
    Biela Mačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám tenhle fluid moc ráda, konečně jsem našla něco, co mi nevysušuje pleť a nedělá šupinky :)

      Vymazat
  4. Achjo, ty The Balm výrobky jsou tak rozkošné, jak je někde vidím, musím se rozplývat :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)