O mně

čtvrtek 13. listopadu 2014

NEW IN: Perličky od Avonu

Po dlouhé, dlouhé době jsem si zase jednou objednala něco od Avonu. Avon je obecně levnější a dostupnější značka, neznamená to vždy však nekvalitní. Samozřejmě jsou věci, se kterými jsme spokojená nebyla, ale na další jsem pěla chválu. Poslední snad rok jsem ale nějak neměla k Avonu přístup, až minulý týden jsem si objednala tři kousky přes net.


Jasně, na stránkách nemají veškerou kosmetiku jako v katalogu, natož pak nějaký doplňující sortiment. Který se mi mimochodem často, dle obrázku, zamlouvá. Každopádně, velmi mě překvapil způsob dodání objednaného zboží - neposílají ho poštou, ale dle doporučení si vyberete Avon Lady, která se s vámi na doručení domluví. To jsem netušila. Po několika esemeskách jsme se s paní domluvily, že mi balíček zanese přímo do práce, což bylo super! Takže proč ne. A teď přímo k produktům, které jsem si objednala. 


Na první pohled mě okouzlily bronzující perly, které při koupi pudru stály něco málo přes stovku. Přičemž pudr stál 80 korun, takže proč ne. S perlami jsem naprosto spokojená, alespoň co se týče prvního dojmu a barvičky na tváři. Krásné, přirozené, ale výrazné. Jejich výdrž není bohužel nijak dlouhá, o celém pracovním dnu protaženým na večerní schůzky nemůže být řeč. Ale pokud se vám chce balení nosit v kabelce a občas se doupravit, proč ne. 


Pudr je mnohem, mnohem tmavší, než klasicky používám, takže nevím, jestli ho vůbec využiju. Tady se krásně ukázalo, že kupovat takovéhle věci na blind je pěkná blbost!


Krém na tělo s vůní vanilky a skořice je dvou barevný, jemný, nádherně voní a evokuje vánoční atmosféru. Oblíbila jsem si ho natolik, že si objednám další a budu jím na Vánoce obdarovávat rodinu i kamarádky, velká spokojenost. 



Podtrženo a sečteno, proč si občas nezaexperimentovat, sem tam se to vyplatí. A jaké zkušenosti se značkou Avon máte vy? Co máte nejraději? :)

5 komentářů:

  1. O perličkách z Avonu už jsem párkrát uvažovala, ale zatím jsem nepořídila :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Perličky z Avonu jsem zkoušela od kamarádky a moc se mi zamlouvají, čekám, až bude pořádná akce a chci si je pořídit :). Sama kámoška už si nekupuje jiný produkt než ty perličky :).
    A díky za tip na krém :). Mám kamarádku, která dělá Avon, tak vždycky ráda prohlížím katalog a i často si objednávám a jsem spokojená
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna teď jsem si je na eshopu Avon objednala za vážně skvělou cenu, jestli je teda pořád chceš, měla by jsi toho využít. Teď před Vánoci je vůbec na kosmetiku celkem dost slev :)

      Vymazat
  3. Ty kuličky od Avonu jsem také měla a byla jsem moc spokojená, na pleti mi dělaly moc hezký efekt. A nalákala jsi mě na ten tělový krém, asi neodolám.. :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj a ty jsi avon lady nebo jak scháníš všechnu tuhle kosmetiku od avonu? Ptám se proto, že bych se tomu taky ráda věnovala, ale nevím jak se stát avon lady. Nebyla by jsi prosím tak hodná a neporadila mi s tím? :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)