O mně

úterý 11. listopadu 2014

Zimní vábení s Alverde

Ano, přiznávám se, také jsem tělovým máslíčkům od Alverde s vánoční vůní a tematikou propadla. Ale kdo ne, žeáno. Takže jsem si je pořídila, nadchla jsem se pro ně a koupila jsem si je ještě jednou, abych je mohla přidat do vánočních balíčků pro kamarádky a známé. Tak tedy zde je malá zimní inspirace.


Máslíčka jsou letos dostání v kombinaci vanilka, brusinka a pomeranč. Všechny tři nádherně voní, mají hutnou, ale rychle se vstřebávající texturu, nelepí, krásně hydratují a prostě jsou boží, co vám budu povídat. Mrkněte na fotky a pokud máslíčka ještě nemáte doma, upalujte do DM a tam si je očmuchejte a nakupte, dokud jsou :)






Taky už se těšíte na Vánoce? Už nakupujete dárky, máte seznamy a vše promyšlené? Jaké dárky nejraději kupujete? :)

8 komentářů:

  1. Už se nemůžu Vánoc dočkat :) Musím se zítra do DM zajít podívat, pořád na to myslím a pak zapomenu
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som teda nevidela v DM ani letnu ani zimnu limitku. Skoda.
    Biela Mačka

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi sa teším na vianoce . :) a skvelý článok

    OdpovědětVymazat
  4. Já se po dárečkách zatím koukám, ale některé i kupuji (pokud vím, že už by třeba potom nebyly, anebo jsou v dobré akci) ... Také vyrábím zatím sama doma :)) Máslíčka od Alverde jsem viděla a jedno jsem i očuchala. Bohužel mi moc nesedlo, ale třeba to bylo právě jen to jedno a přemýšlím, že jim dám ještě šanci :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  5. Asi si je zajdu koupit, jen mi přijdou hrozně maličké :). Abych s tím nenamazala jednu nohu a už by nebylo :D jinak dárky nemám zatím žádné, dokonce ani nápady. Každopádně už se těším na zabalování a zdobení dárečků, strašně ráda kupuju krásné papíry, stužky, jmenovky atd :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten čaj vypadá super. Já už některé dárečky mám, hlavně pro přítele.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)