O mně

čtvrtek 18. prosince 2014

DIY: Vánoční talíř na cukroví

Strašně, ale strašně dlouho jsem nenapsala žádný DIY článek. Asi je to tím, že jsem strašně, ale strašně dlouho nic nevyráběla. Nicméně o víkendu jsem byla v nějaké opojné náladě a napadla mě jedna drobnost, kterou vyrobíte za pár minut, za pár kaček a výsledek je celkem radostný. Tedy do té doby, než pustíte kohoutek s vodou... Ale popořadě.




Co budete potřebovat?
- skleněný talíř (já mám z Ikey asi za 19 kaček)
- barvy na sklo (já mám glitrové lepidlo (20 korun lahvička), což se ukázalo jako pěkná kravina!)


Postup?
- velice jednoduchý! Talíř otočíte k sobě stranou, ze které nejíte a namalujete na něj co vás jen napadne. V této době ideálně vánoční motivy. Necháte zaschnout a tadá, paráda je hotová. Využijí je pak zcela zřejmé :)


Rada:
Vážně si kupte barvy na sklo. Glitrové lepidlo sice vypadalo v té chvíli, kdy jsem stepovala v papírnictví mnohem víc sexy, ale bohužel nevydrželo studenou sprchu. Natož pak mytí nádobí. Z druhé strany je to také perpetum mobile, můžete na talíř malovat do zblbnutí :)

A co na Vánoce tvoříte vy? Pochlubte se mi ;)

2 komentáře:

  1. To je pěkný nápad :) Mě bude stačit, když budu tvořit balení dárků a jmenovky :) Možná pak s Jůlis ještě něco vymyslíme
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné, jen je škoda, že to nevydrželo.. :/ Já měla misku pomalovanou dokonce barvama, které se zapékaji a i když mi bylo řečeno, že myčku vydrží, vydrželo to ....ehm, prd... :/ Tak snad se barvy časem zdokonalí, protože to musí být vážně zábava :))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)