O mně

pondělí 8. prosince 2014

Kosmetický nákup v Drážďanech

V sobotu jsem se se svým milým vypravila do Drážďan na adventní trhy. Prostředí i atmosféra byly dokonalé a pokud ještě někdo na podobném výletě nebyl, tak vřele doporučuji. Vůně svařeného vína a vaflí, neuvěřitelně nazdobené stánky, ale také hromada mačkajících se lidí a přeplněné obchody. Nicméně ani to mě nezastavilo, abych alespoň na chvilku nevlítla do nákupního centra a nepokoukla se, co naši němečtí sousedé mají v regálech a já u nás ještě neviděla.



Nejprve jsem se byla podívat v německém DM, kde jsem si pořídila dva kousky z limitky od Essence, sprchové gely od Baley a balzám na rty od stejné značky. Vše v krásných obalech, vše za příznivé ceny. 



Mé další kroky následovaly do Rossmana, kde jsem neodolala třem kouskům od kosmetické značky RdeL young, kterou jsem dosud neznala a u nás neviděla. Lak na nehty, lesk na rty a oční stíny, věci, které užiju v každém případě. To vše s krásným hvězdičkovým designem. 


Nakonec jsem si nemohla nechat ujít parfumerii Douglas a nakoupit si i tam. Kolekce rudých laků na nehty mě upoutala na první pohled, takže jsem si z nabídky hnědé a červeně hned jednu sadu vzala. Na ty bude samostatná recenze, protože fakt stojí za to! Paletka očních stínů Smoky se mi hodí, poslední dobu jsem se malovala hodně do hněda a na vánoční večírky a párty budou smoky eyes ideální. A nakonec jsem neodolala dokonalé vůni a roztomilému balení sprchového gelu a tělového mléka.


Také nakupujete hlava nehlava? A také máte potom tak super pocit? :)
P.S. Chtěla jsem prve post z Drážďan, ale po cestě domů jsem někde ztratila mobil, kde jsem měla všechny fotky... tak doufám, že se ještě někde najde...

4 komentáře:

  1. Také jsem byla v sobotu v Drážďanech. Ty lidi tam byly příšerný, fakt masakr. Ale líbilo se mi tam hodně :) Nafotila jsem a nakoupila toho tolik, že jsem ještě neměla čas to nějak upravit.

    OdpovědětVymazat
  2. Kozmetika nic moc, aspon pre mna. Ale zaujal by ma clanok s fotkami z Drazdan :-)
    Biela Mačka

    OdpovědětVymazat
  3. Super nákupy :) Do Drážďan bych se taky chtěla někdy vypravit :)

    OdpovědětVymazat
  4. V Drážďanech jsem ještě nebyla :) Moc pěkné nákupy ten sprchový gel a mléko z Douglasu ♥. A dala bych si ten donut :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)