O mně

čtvrtek 11. prosince 2014

NEW IN: Avon Luxe a Avon Hollywood

Po mé poslední objednávce u Avonu, o které jsem psala už tady, jsem byla moc spokojená jak se zbožím, tak se službami, takže jsem se rozhodla vybrat si ještě jednou pár věcí z nejnovějšího katalogu. Většina kosmetiky byla myšlena jako dárek k Vánocům pro mé blízké, takže ji zde nebudu odhalovat, ale ukážu vám alespoň dva fešáky, které jsem si pořídila pro sebe. Korektor Luxe a pudr z řady Hollywood.



Co jsme ocenila hned při výběru, byl obal obou produktů. Obal korektoru vypadá velmi vkusně, obal pudru naprosto skvostně, Někdo by řekl kýčovitě, ale já mám takové srandy ráda, takže jsem ho okamžitě musela mít.


Výběr pudru se mi tentokrát vydařil, pudr je jemný, světlounký, ale hodně třpytivý. Takže se hodí spíš na slavnostnější příležitosti, jako je ples nebo na nějakou párty. NA denní nošení spíš na rozjasnění tváří a dodání lesku celkovému looku.


Korektor je dobrý pomocník na zamaskování občasného pupínku nebo v mém případě červeného škrábance, který se mi snadno objeví na mé hodně citlivé pleti. Maskuju si s ním i kruhy pod očima, taky fajn!


Obě věcičky mi udělaly velkou radost o pět jsem se utvrdila v tom, že netřeba míti kosmetiku za tisíce, i u nás se dá sehnat celkem kvalitní výrobek, který plní své funkce a ještě hezky vypadá, a to za příznivé ceny.

A co vy, nakupujete u Avonu? :)

2 komentáře:

  1. Z Avonu si taky objednávám a jsem spokojená :). Máš moc krásnou tu ozdobu na svíčku
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. už dávno som nemala vec od AVON... musím si opäť niečo objednať :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)