O mně

úterý 16. prosince 2014

Okouzlení Benefitem

Už delší dobu mám doma tuhle parádu, ale pořád jsem se neměla k tomu ji začít pořádně používat. Jako bych se bála, že mi dojde, že najedou bude po všem. Když jsem si tuhle sadu na rozjasnění pořídila, byla jsem z ní v sedmém nebi, chodila kolem ní po špičkách a tiše na ni hleděla. Jo, fakt jsem byla nadšená. A teď jsem se konečně dostala k tomu ji začít používat :)


Sada obsahuje tekutý rozjasňovač a tekutou tvářenku, klasickou tvářenku a lesk na rty. To vše v jemných růžových sladkých tónech. Zabaleno v krabičce se zrcátkem a s návodem, co a jak krok za krokem použít.


Tekuté přípravky se mi zdají fajn, jen mi ze začátku přišlo, že lepí. Člověk se ale všechno musí naučit správně používat, že. Klasická pudrové tvářenka je super, je k ní i ideální aplikátor, takže máte vše, co potřebujete. No a lesk na rty celý efekt jen podtrhne.


K rozjasňovací sadě jsem si pořídila i kultovní řasenku s linkami they´re Real! Řasenka je jedna z nejlepších, co jsem kdy měla. Dokonale černá, neslepuje řasy, krásně prodlužuje, opravdu nabarví i takové řasy, jako každá druhá ne. Prostě jí dávám jedničku s hvězdičkou. I linky jsou super, jen je nevyužívám tak často. Mají však výborně řešený aplikátor, kterým udělá přesnou linku i sebevětší nešika nebo začátečnice. Jako třeba já.


Kartáček řasenky je umělohmotný, a i když jsem je kdysi neměla ráda, tenhle jsem si fakt zamilovala.


Benefit je jedna z těch dražších značek, které mě zatím vůbec nezklamaly, naopak potěšily, a sem tam se mi vyplatí si do ní zainvestovat. Dávám plný počet bodů! A to i za krásný design této kosmetické taštičky :)


Znáte Benefit? Používáte? A co od něj máte nejraději? Dejte mi své tipy ;)

7 komentářů:

  1. Benefit znám, ale na mě je to zatím drahá značka :). Ani se Ti nedivím, že jsi sadu dlouho okukovala, protože je krásná a taštička taky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Od Benefitu jsem zatím nic nezkoušela, ale láká mě už dlouho a tahle sada je naprosto dokonalá! Myslím, že ještě napíšu dodatečně Ježíškovi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od benefit jsem měla Foamingly clean - pěnu na obličej a makeup Gorgeous foundation review a byly naprosto boží! Určitě bych v budoucnu ráda vyzkoušela i další produkty :)

    OdpovědětVymazat
  4. U některých produktů to mám podobně - hrozně se těším, až je vyzkouším, ale je mi líto do nich sáhnout... :)) Hrozně mě od Benefitu láká tvářenka... Ale v obchodě jsem po ní nekoukala, mohl byste mi někdo prozradit na kolik cca vyjde? (samostatná tvářenka) Moc díky! :)
    LadyKerstyn blog
    INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  5. Ja plánujem od benefitu zainvestovať do pleťovej kozmetiky ale práve si ma navnadila aj na tú riasenku !:)

    http://lindatayllor.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je krása, já se zatím produkty od Benefitu jen kochám, zatím jsem do nich nezainvestovala :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Kruci kruci kruci ! vidím to tak, že Benefit už je taková věc, kterou musí mít každý a já od nich zatím nic nemám. Jsem ostuda. Už se musím asi rozhoupat :))! pěkný článeček
    PinkPomeGranate

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)