O mně

neděle 28. prosince 2014

Rozbalování vánočních dárků

Ano, článků o tom, kdo co dostal letos k Vánocům, jsem si už za poslední dny přečetla víc než dost. A vy jistě také. Nicméně mě samotnou takové věci stále baví, takže i já jsem přispěla svou troškou do mlýna. Letos na mě byl Ježíšek strašně hodný (i když to je vlastně každý rok). Ani se mi všechno nevejde do jednoho článku, takže zde je první část - kosmetické dárečky.


Tajně jsem doufala, že něco od Victoria´s Secret dostanu a přání mi nakonec opravdu splnila má skoro švagrová :) Vanilkové aroma miluju, takže líp už snad ani vybrat nemohla!


Další vytoužený dáreček byl od přítele - parfém Si od Armaniho. Dokonalá vůně, stále se jí nemůžu nabažit! Navíc výdrž je úctyhodná, což ocení asi každý. 



I tento dáreček jsem si už dlouho přála. Sama bych si takhle drahou tvářenku asi nekoupila, takže právě takové věci musí přinést Ježíšek - maminka :)



A protože nikdy není dost paletek s očními stíny, pořídila jsem si letos slušnou zásobičku! Teď už mám stíny opravdu na každou příležitost. 



Na tyto paletky budou brzy recenze a přidám mnohem víc fotek, protože opravdu stojí za to! 

A z jaké kosmetiky jste měly letos největší radost vy? :)

9 komentářů:

  1. Krásné dárečky jsi dostala. Na Sí jsem slyšela hodně chvály, tak jsem ji byla vyzkoušet a mně bohužel moc nesedí :(, ale zase ta výdrž se mi zdála super. Jinak mě udělala velkou radost paletky od theBalm :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dostala jsi moc pěkné dárečky :) Mě z kosmetiky nejvíc potěšila sada od Yves rocher
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Super dárečky :) Já letos nedostala skoro žádnou kosmetiku, ale nejvíce mě potěšila sada na vlasy od Aussie, vlasy po tom voní opravdu vážně skvěle :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Ty paletky jsou úžasné! Mě nejvíce potěšily z kosmetiky všechny blbůstky do koupele... na tu správnou vánoční koupel :-))

    Hezký večer,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné dárečky :)) Já z kosmetiky dostala spíš věcičky, co potřebuji a stejně bych si je dříve, nebo později koupila ;) ale největší radsot jsem měla asi z dárkoé sadu od Syoss, tuo jsem fakt nečekala :))

    OdpovědětVymazat
  6. Vyřiď Ježíškovi - maminka že má ale dobrej vkus na tvářenky :) mám doma Dallas a je to zatím to nejlepší co jsem zkusila

    OdpovědětVymazat
  7. No totooo:)) to je krásný množství dhé kosmetiky!:)))
    máš nádherné článečky a díky tomu si m tvůj blog získal a jsem nyní Tvou pravidelnou čtenářkou :))
    aminka je šikulka a přítel s vůní taktéž, já ji měla v minulé elle jako vzoreček a voněla ážně krásně :)
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
  8. Těch paletek jsem si v Sephoře nikdy nevšimnula asi tam budu muset jít zase zabrousit

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)