O mně

pondělí 1. prosince 2014

Velký souboj řasenek

Také máte pocit, že když jdete do drogerie pro řasenku, a nemáte zrovna žádnou vytipovanou nebo nějakou vyloženě oblíbenou, nevíte, kterou si vybrat? Bude vám sedět? Bude splňovat vaše očekávání? V obchodě je to ještě docela sranda, pokud nejsou zabalené, můžete se na ně podívat a aspoň trochu se zorientovat. Ale co pak výběr přes internet? To je konec. Někdy jste překvapené, jindy zklamané. Připravila jsem si několik tipů na řasenky, se kterými jsem (ne)byla spokojená já.


Hmm, řasenka
Zde jsou řasenky, které jsem si koupila na blind a zas tak extra mě neokouzlily. Navíc řasenka od the Balm mě vyloženě zklamala, protože řasy slepuje a opatlává se kolem očí.
Řasenky od Rimelu nejsou nijak špatné, ale ani zázračné. Řasenka od NYC je naprosto obyčejná záležitost.


Příjemný průměr
Tahle trojice řasenek mě potěšila o něco víc. V podstatě je mám dost ráda. Prodlužují, řasy rozčešou, neslepí. Nejlepší z nich je asi Party mania od Dermacol. Nicméně stále jsem ještě hledala něco trochu víc. Řasy potřebuju mít nejen prodloužené a natočené, ale nejvíc ze všeho toužím po opravdu černém efektu. A toho se mi s těmito kousky bohužel zcela nedostalo.


Top řasenky
Za to řasenky označuji jednoho miláčka Sexy Pulp od Yves Rocher a opěvovanou they´re Real od Benefitu! S oběma jsem naprosto spokojená a plní přesně to, co od řasenky chci. A vítězem se stává... novinky od Bourjois - Volume 1 seconde. Je to jedna z mála řasenek, která mi stačí použít samostatně. Jindy často kombinuju dvě - jednu na prodloužení a jednu na pořádné nabarvení.
Vtipné je, že na řasenku jsem už před časem koukala, ale odradil mě kartáček, přišlo mi, že takový vynález nedokáže s řasami vůbec nic. Nakonec jsem ji ale vyhrála v soutěži, a tak jsem ji vyzkoušela. A teď? Nedám ji z ruky! Happy end na poli řasenek ;)


A jakou máte nejoblíbenější řasenku vy? :)

6 komentářů:

  1. Tak z těhlech jsem nezkoušela žádnou :) Mám ráda Rocket Volume od Maybelline a Get big lashes od Essence :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Já asi u řasenek nemůžu experimentovat, jelikož ted mám doma kupu řasenek, které mi nesedí a použiji max na doma. Nechce se mi ale kupovat další, když mám takovou zásobu. Nejvíce mi vyhovala GS Diamante, ta je perfektní. Ted jsem mamče vzala Astor a ta je taky fajn. Naopak mi vůbec nesedí Maybelline.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Z těchto řasenek jsem žádnou nezkoušela. Právě používám jednu od Essence a druhou od Astoru a s oběma jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám také tu Yves Rocher, nejdřív jsem z ní byla docela nadšená, postupem času mě to nadšení ale opustilo. Docela na řasách žmolkuje. Nicméně je to lepší průměr. Já se teď chystám na Lancome - Grandiose. Tak snad to za tu (přemrštěnou) cenu bude stát.
    LadyKerstyn blog
    INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  5. Tú Yves Rocher mám tiež a je fakt vynikajúca, mne však veľmi vyhovujú aj Rimmel Scandaleyes, moje riasy vedia krásne vytočiť a hlavne vedia dodať fakt závratný objem.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)