O mně

pátek 26. prosince 2014

Yves Saint Laurent - Couture Palette 1

Paletka od YSL byla tak trochu můj sen, a protože sny se o Vánocích plní, můžu vám právě teď napsat recenzi na Couture Palette číslo 1. V elegantním zlatém balení, s kultovním rudým znakem YSL působí naprosto famózně. A co teprve, když ji otevřete...


Vybrala jsem si paletku s odstíny tak zvané smoky eyes. Od stříbrné až po černou, včetně báze, to jsou podle mě nejlepší kombinace, které nikdy neomrzí a můžete je nosit denně a ke všemu. Ať už se rozhodnete být elegantní nebo zvolíte rebelský look, tyhle barvičky udělají vždy dokonalou službu. 


Paletka je nejen v krásném balení, ale také v bytelném balení, nemám o ni strach, že by se mi někde naštípla nebo rozbila. Možná poškrábala, proto ji nosím pořád ještě v originální papírové krabičce. 


Obsahuje dva aplikátory - štěteček i houbičkový aplikátor, takže si můžete vybrat, co vám víc vyhovuje nebo kombinovat podle toho, jak silně se zrovna chcete nalíčit. 


Samotné stíny mají dobrou konzistenci, nepráší, jsou maličko krémové, takže se dobře nanášejí a drží. Pigmentace je tak silná, jak silně líčidlo použijete. Tady na fotce jsem každý stín jen lehce přetřela prstem. 


Co dodat, celkový dojem z paletky je zkrátka kouzelný!


A jak se líbí paletka vám? Máte podobnou?

6 komentářů:

  1. Paletka vypadá opravdu krásně:) Žádnou podobnou nemám, ačkoli šedé a stříbrné odstíny vyhledávám v poslední době čím dál častěji. Nicméně je i tak většinou kombinuji s nějakou hnědou, to je má top barva na oči:)

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vyzerá krásne luxusne, podobný kúsok nemám :) určite si s ňou vytvoríš krásne smokey eyes :)
    #myBeautygram

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka má nádherný obal a barvy se mi taky líbí :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Stejně jako Luci bych ještě přidala trošku hnědé a je to perfektní! .-) Vypadá moc pěkně a pevný obal bych určitě ocenila :-))

    Měj se pěkně,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka vypada skvele.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá vážně hezky, já od YSL žádnou nemám a ještě asi dlouho mít nebudu. Nevím proč, nikdy mě značky jako YSL, Dior, Chanel atd nelákaly tolik jako třeba Nars nebo Benefit :). Ale samozřejmě je hezká, a ty odstíny jsou super :).

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)