O mně

středa 3. prosince 2014

ZOOT.cz: Tipy na vánoční dárky

E-shop ZOOT.cz vymyslel šalamounské řešení v nakupování vánočních dárků pro ty, kteří absolutně netuší, co komu dát. Na jejich chytré stránce vám vygenerují tipy přesně podle toho, koho konkrétně chcete obdarovat.


Dárky přímo na míru
Vymýšlení dárků nebylo nikdy snadnější. Pod tímto odkazem najdete rozdělení nejen vánočních dárků podle toho, komu ho chcete dát. Můžete tak vybrat originální dárek přímo na míru svému milému, babičce nebo sourozencům. Paráda, no ne?


Dárek pro sourozence nebo kámošku
Že neradi dáváte/dostáváte měkké dárky? To jste asi ještě neviděli ponožky od firmy Oddsocks! Veselé, barevné, hravé. Dokonce i jejich historie je zábavná, nápad vyrábět tyto skvělé ponožky vznikl v britské hospodě u piva! Na spoustu kombinací barev a vzorů se můžete podívat zde.



Dárek pro maminku nebo babičku
Donkey je mezinárodní designová značka se sídlem v Hamburku a navrhuje originální a zábavné doplňky pro každodenní život. Tyhle čajové sáčky s vánoční tematikou naši redakci jednoznačně dostaly! Vybrat si můžete tady.





Dárek pro tatínka nebo dědu
Lexon je francouzská značka, která už od roku 1991 navrhuje originální designové doplňky do domácnosti i pro každodenní život – od vychytané jídelní soupravy, přes moderní či retro rádio až po luxusní cestovní kufr. Takže už víte, čím potěšit ty své milované chlapy, že?



Dárek pro přítele
Urbanears je skandinávská značka designových sluchátek. Při navrhování svých modelů jede podle vize: nadčasový design, kvalitní poslech, inovace, špičkové technické zpracování, dobrá cena a propojování lidí z celého světa se společnou vášní – muzikou. Mrněte na video a určitě si vyberete i vy. K dostání zde



A kde nakupujete vánoční dárky vy?

1 komentář:

  1. No tak to je parádní :) Já zoot takhle prošmejděnej vůbec nemám, tak bych to měla napravit

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)