O mně

pátek 16. ledna 2015

Inspirace: Make-up na večírek

Jak už jsem v několika postech zmínila, ke konci roku jsem byla samý vánoční večírek, oslava nebo párty. Do nového roku mě zase čeká pár maturitních i jiných plesů. Máte to stejně? Určitě ano ;) A proto jsem si řekla, že připravím jeden make-up post právě na takové příležitosti.


Na plesy, večírky a párty obecně použijete silnější a výraznější líčení, než nosíte běžně do školy a do práce, to je jasné. Také klidně přidáte víc třpytek, ztmavíte si oční linky, vyberete co nejčervenější rtěnku a pohrajete si s vlasy. Třeba takto.



Jaký make-up jsem použila? 
Aby mi make-up pořádně držel, používám pod něj BB krém a poté nejčastěji sáhnu po fluidním Teint Idéal od Vichy. Zafixuji ho vždy pudrem, momentálně mám nejoblíbenější Sexy Mama od the Balm. Od stejné značky používám i rozjasňovač na lícní kosti a do vnitřního koutku oka. A následně bronzer od Makeup Revolution.




Od Makeup Revolution jsem použila i stíny - paletku #SELFIE. Kombinace stříbrné a černé je pro mě na večírky naprosto ideální. Dolní linku si dělám zásadně tužkou Master Smoky od Maybelline. Řasenku kombinuju, abych měla řasy co nejčernější. Tentokrát jsem použila Bourjois a Benefit. Obočí jsem doladila sadou od Makeup Revolution. A nakonec to nejdůležitější - rtěnka. V mém případě je to J´Lo od L´Oreal Paris. A je to :)


Co na líčení říkáte? A jak se líčíte na takové příležitosti vy? :)

2 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)