O mně

čtvrtek 29. ledna 2015

Povánoční výzva - alternativní shrnutí

Těm, kteří mě poctivě sledují, a tak i čekali na aktualizaci stavu mé povánoční výzvy, se hluboce omlouvám, že nepřišla, kdy měla. Řeknu proč. Věc se má tak... a rozhodně to není důvod k chlubení, ale když už jsem se do toho jednou pustila, je fér vše uvést na pravou míru a pokračovat dál...


Minulou neděli, jak jistě víte, jsem vyrazila na hory - jako snowboardový instruktor. Jupí, zdravý vzduch, pohyb od rána do večera, to bude bájo. Jo, to bylo, a hlavně ty nekonečné snídaně a boží večeře. Nebudu vám lhát, cpala jsem se hlava nehlava, protože na svahu vyhládlo, oběd jsem neměla, na hotelu vařili opravdu dobře (leč nerovná se zdravě) a já prostě na to žrádlo jsem!

Nebudu to rozmazávat, prostě je každému jasné, že týden sportování a výdeje energie měl naprosto s přehledem vyvážený i příjem. Tak hold začnu zase nanovo, jakmile se vrátím domů - ranní posilováníčko, zdravé jídlo pravidelně několikrát denně, zkrátka hurá do svého režimu...

To bych si ovšem nesměla poslední den na horách narazit zápěstí tak, že jsem neunesla ani tkaničku od bot, natož činku. A taky bych se nesměla rozsekat tak, že jsem ani nepohla hlavou, natož abych dělala sklapovačky nebo jiné triky. Tak že by alespoň ta zdravá strava?

Joo, ráda bych, ale! Vždycky je nějaké ale, že? Byl mi vypsán termín na dost pitomou zkoušku ve škole, takže jsem se začala učit a sakra stresovat. No, abych vás nenudila... sedím teď u počítače, zápěstí mě stále bolí, záda mám jak paragraf a právě do sebe cpu malinovo-čokoládový muffin, který nosím v kabelce od soboty. Do teď jsem neměla na jídlo ani pomyšlení.

Takže tady jste viděli, jak se to přesně nemá dělat. Tak mě berte jako odstrašující příklad a věřte mi, že příští post už bude zase všechno eňo, ňůňo ;)

5 komentářů:

  1. Tak držím pěsti, ať jsi co nejdřív ready :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Dobré uvedení, tak držím palce, ať jsi na tom hlavně zdravotně v pohodě a ať ten "nový start" je co nejmíň bolestivný ;) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Zlato nezlato, nám se líbí, jak píšeš ;-))) Ale děkuji :-3 :D

      Vymazat
  4. Určitě to zvládneš, držím ti palce!
    Já v lednu začala chodit na hot yogu, psala jsem i článek. A bylo to super, i nějaké to kilčo je dole. :D Takže jsem se držela.

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)