O mně

pondělí 16. února 2015

ECO SALON ROLLAND: Prožijte ho všemi smysly

Minulý týden jsem měla díky StudentPointu možnost navštívit Eco Salon Rolland. Můj původní záměr byl jít do salonu, nechat si upravit střih a vyzkoušet čistě přírodní barvy na vlasy. To jsem ještě netušila, co všechno se dá zažít při návštěvě kadeřníka. 

S kadeřníkem a majitelkou salonu. 

Atmosféra
Sotva vkročíte dovnitř, udeří vás do nosu nádherná přírodní vůně. A rozhodně vás překvapí prostředí. Je zkrátka velmi eco! Hned při příchodu se k vám vrhne přívětivá slečna od dřevěné recepce, zeptá se vás, jaké máte přání, usadí vás, nabídne pití a zavolá vám kadeřníka, který s vámi probere, jak chcete ostříhat, jakou byste rádi barvu, poradí, doporučí a můžete jít na věc.

Před stříháním a barvením.
Neobyčejné zážitky
To všechno by bylo ještě vcelku běžné. Ale to, že přijdete do salonu, kde se zároveň konávernisáž obrazů Andrey Kerestešové, která je samozřejmě na místě, to už je trošku zvláštní. To, že zde hraje živá kapela, stoly jsou obložené zeleninou, skleničkami s levandulovou vodou a ve vedlejší místnosti je k dispozici i víno a další pochutiny, nad tím se člověk už lehce pozastaví. A když se všude kolem vás začnou rojit novináři a další známé osobnosti, začnete přemýšlet, jestli jste tu správně.



Služby odborníka
To, že tu správně opravdu jste, pochopíte, jakmile se vás chopí kadeřník. Všichni zde pracují rychle, ale poctivě. Kolem sebe cítíte omamné vůně, barvy jsou čistě přírodní, takže jsem poprvé v životě zažila to, že mi pokožka hlavy neštípala pod agresivními peroxidy. Přesto však barvy dobře pigmentují, chytají a drží. Při mytí zažijete naprostou slast díky relaxační masáži hlavy. 

Po stříhání a barvení.

Přidaná hodnota
Jak už jsem zmínila na začátku, návštěva ECO SALONU ROLLAND zapůsobí na všechny vaše smysly. Cítíte velmi příjemné vůně po celou dobu své návštěvy, posloucháte živou kapelu, během působení barvy si prohlédnete vystavené obrazy, dostanete masáž, o které se vám nesnilo, zobnete si nějakou tu dobrotu a ještě se na vás všichni usmívají. Působí na vás pohoda, pročistíte si hlavu, cítíte se báječně! A to všechno v přírodním, ale profesionálním prostředí. No kde tohle můžete zažít? V ECO SALONU ROLLAND, přece! 

Andrea Kerestešová.

Ale to není všechno

Salon navíc nabízí kromě kadeřnických služeb i kosmetické proceduy, masáže, manikúru, pedikúru nebo si zde můžete nakoupit eco přípravky vlasové péče. Navíc dostupnost je ideální, salon se nachází v Praze, v ulici Francouzská. Doporučuje jedenáct fajnšmekrů z deseti!


Co na to říkáte? Nalákala jsem vás? :)

2 komentáře:

  1. No tak to je skvělý, taková bezvadný příjemný prostředí :) A sluší Ti to
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby tu nebyly fotky, tak bych asi nevěřila. Vypadá to tam vážně perfektně! :-) Sluší Ti to :-)) Skills of Art

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)