O mně

středa 18. února 2015

Essence: Nude look

Když značka Essence přišla na trh s novinkovou řadou NUDE, mé srdéčko zaplesalo. Nude odstíny mám moc ráda, dají se nosit v podstatě kamkoli a k čemukoli a navíc sluší snad každému. A že nude neznamená nuda, o tom už jsem se sama několikrát přesvědčila. I tentokrát jsem si vybrala zajímavé kousky, které stojí za zmínku...


Vybrala jsem si lak na nehty, stíny a rtěnku. Zprvu se mi zdálo, že se mi k sobě barvičky vůbec nehodí, ale nakonec vytvořily docela pěkný look a sedly si k sobě.


Nebudu se tady rozplývat nad kdovíjakou výdrží, protože jak víme, Essence je levná značka, od které nějaké extra vlastnosti ani neočekávám. Líbí se mi, že je hravá, že stále přichází s něčím novým a že mě inspiruje.


Navíc musím uznat, že stíny dobře pigmentují i drží, rtěnka je moc příjemná a nevysušuje. Jen s lakem na nehty mám trochu problém, dlouho schne, ale moc nevydrží. Nicméně, i když to tak mám s každým Essence lakem, stejně si vždycky koupím nový. Jednoduše mě baví.



A jak jste na tom s novinkami od Essence vy? Také jste propadly? Nakupujete limitky? Dejte mi své tipy na zábavné kosmetické kousky ;) 

10 komentářů:

  1. Všechny 3 kousky vypadají moc pěkně a Tobě líčení sluší :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc se mi líbí rtěnka, ale bohužel u nás jsem na tuhle nude limitku ještě nenarazila :(

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  3. Tato nude kolekce se mi líbí, asi omrknu ty rtěnky. Stále tu pravou nude hledám :) Tak uvidíme, třeba na ní narazím právě u Essence ;-)

    Radu - giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se tedy zdá, že to k sobě moc hezky ladí! :-) Líbí se mi všechny tři věci, ale nejvíc rtěnka. Nude rtěnka byla zrovna mou aktuální potřebou, ale včera jsem si objednala u Oriflame v odstínu Vintage Nude. Zítra si jí vyzvednu a už se na ní moc těším :-33

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké, i stíny, i rtěnka, i lak. :) Tato limitka se mi taky moc líbí. Ty jarní ani ne. Ale z této bych nejraději měla všechno :))))
    I Love Nude od Essence

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle limitka se mi na fotkách moc líbila, ale ve skutečnosti nic moc teda. Ty stíny ale nevypadají špatně. Spíš mě zklamaly ty rtěnky. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadají zajímavě, a sluší ti! Čekám, až se limitka objeví i u nás ve městě, protože nude odstíny se mi opravdu líbí a jak říkáš - dají se nosim opravdu kamkoli. :)


    http://fewdaysaweek.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)