O mně

středa 4. února 2015

Moji pomocníci v péči o pleť

Všechny pomocníky v péči o pleť jsem si pořídila vlastně čistě náhodou. Maska i peeling byly v obchůdku Yves Rocher v akci a bylo mi líto je tam nechat, i když jsem původně mířila pro něco jiného. Masky mi vecpala paní prodavačka v Marionnaud, když jsem tam pokukovala po dárku pro mamku. Houbička se mi ocitla doma, ani nevím jak. A nakonec nejmenší pomocník, který najdete v článku, mi padl do oka a jsem s ním moc spokojená...


Protože mám hodně citlivou pleť, peeling bych vůbec neměla používat, nicméně jen ten mě dokáže zbavit černých teček na bradě a nose. Takže jednou za čas hold můj ksichtík musí zatnout zuby. Tento peeling je navíc poměrně jemný, takže se při používání ani moc netrápím. 


Hned po peelingu si dávám tuhle osvěžující masku, které dodá pleti energii. Je lehká, pleť nijak nezatěžuje, příjemně chladí, dobře se nanáší a hlavně se dobře dostává z pleti zase dolů, což u masky velmi oceňuji! Někdy místo ní použiji masky SYX, mangová je obzvláště zajímavá, protože se pyšní zahřívacím efektem. Takže pokud si chci dopřát pořádné lázně, o kterých jsem psala třeba tady, použiju ji. Opravdu okamžitě po aplikaci cítíte, jak vám pleť zalévá horko. Je to moc příjemné, zvláště třeba po sobotní procházce po chladné Praze. 


A nakonec malý pomocník, o kterém jsem psala na začátku. Je to mentolový balzám na rty, který úžasně voní, regeneruje a léčí popraskané rty. Při slunečních dnech rty dokonale ochladí, když cítíte vysušení, příjemně prokrví a nakonec i v mrazivém počasí chrání. Pořídila jsem ho v Marionnaud.


A jaké zajímavé vychytávky máte v koupelně vy? :)

5 komentářů:

  1. Díky za tipy :) já jsem si dělala masku na obličej jen párkrát
    PS: Včera jsem četla Cosmopolitan a viděla jsem Tě tam :) Slušelo Ti to

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to je milé :) Nicméně ta fotka je docela průser, fotografka, co fotí lidi s buclatýma tvářema, jako mám já, zespodu, by si neměla říkat fotografka :/ :D

      Vymazat
  2. Tenhle balzámek SYX mám, ale já ho asi víc využiji v létě, díky tomu chladivému efektu:-) A masky téhle značky mně lákají k vyzkoušení už dlouho:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Do YR musím také zavítat :-)) děkuji za tipy.

    OdpovědětVymazat
  4. Peeling od YR mám taky a zatím je super :) i když změny žádné nevidím, ale voní krásně.

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)