O mně

středa 25. února 2015

Škola líčení: The Punk Smoky Look

Značka L’Oréal Paris se inspirovala japonskými komiksy a vyvinula novou řasenkou Mega Volume Miss Manga Punky. Řasenka dodá vašim očím rebelský look s dramatickými prvky. Zároveň se také značka spojila se svou make-up artistkou Renatou Zelinkovou, která radí, jak jednoduše vytvořit několik variant působivého Manga punky stylu. Já se o ně pokusila a dnes přináším první výsledek. 


PUNK SMOKY LOOK – rebelský osobitý styl

Nejprve jsem na pleť nanesla můj oblíbený make-up Eau De Teint. Díky tomu mám vždy pleť hedvábnou a přirozenou.
S oční linkou Superliner Smokissime jsem si docela vyhrála. Líčidlo je to kouzelné, dobře maluje, a hlavně hodně maluje. S ním své oči dokonale temně orámujete. Výsledným efektem jsou buďto parádní kouřové stíny, anebo vyloženě rebelský pohled! Vybírat můžete ze tří odstínů – černé, hnědé a tmavě šedé. 
Pro intenzivní punky look s kouřově nalíčenýma očima je nezbytná řasenka Miss Manga Punky. Její "slepený" efekt je žádoucí, tak to má, prosím, být. Při aplikaci je důležitý postup: nejprve nanášíte řasenku horizontálně, poté koncem řasenky přejíždíte vertikálně po řasách a otáčením kartáčku je slepujete. Pokud řasy nedrží podle představ, můžete si pomoci pinzetou.
 Líčení jsem doladila rtěnkou Color Riche Collection Exclusive v odstínu Julianne. Tuhle rtěnku miluju, navíc na rtech dlouho vydrží a nerozmazává se,
Nakonec jsem make-up zafixovala dokonalým pudrem True Match!

A výsledek?


A hurá na rockový koncert! 

Příště se budu líčit podle MAT PUNKY LOOK – matný look s ultra ostrými linkami, tak uvidíme. 

Co na tento druh líčení říkáte? A znáte Miss Manga Punky? 

7 komentářů:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)