O mně

pátek 20. února 2015

Tip na cool kavárnu v Praze

Anonymous Coffee! Tak zní ta dvě správná slova. Anonymous Coffee je dvoupatrová útulná kavárna, která se nachází na zastávce I. P. Pavlova. Dostupnost je tedy ideální a prostředí ještě ideálnější. Vstřícná obsluha, muzika a vůně čerstvé kávy. Tím to ale nekončí...




Stylové zařízení z palet doplněné horou polštářků je velmi vkusné a příjemné.  Kávu nebo domácí limonádu vám přinese usměvavá obsluha a když máte kliku, dostanete své cappuccino od samotného Batmana. 


V dolním patře si můžete natočit zdarma vodu nebo si pohovět na zavěšené houpačce. Můžete si zde i vypůjčit masky Anonymous a vyfotit se. 



Co je důležité, vládne tu pohoda a dobrá nálada. Dobře se zde přemýšlí, proto sem chodí i jednotlivci se svým notebookem dělat věci do školy nebo jen tak odpočívat s knihou.


Znáte Anonymous Coffee? Anebo mi doporučíte jinou prímovou kavárnu v Praze? Dejte vědět ;) 

4 komentáře:

  1. O této kavárně jsem četla už na blogu Janiny a poté jsem šla i okolo.. Té houpačky se nedalo nevšimnout už přes výlohu.. Bohužel to bylo ve chvíli, kdy jsem šla akorát z mamacoffee, ale toto je určitě má plánovaná zastávka! Ta káva vypadá opravdu nádherně :3

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  2. Kavárnu neznám, vypadá zajímavě, ovšem těžko říct, zda se mi líbí, nebo ne :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Tak kavárna vypadá skvěle, líbí se mi to prostředí i masky :) A máš skvělou mikču
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Nepoznám, ale vyzerá to skvelo, páči sa mi taký netradičný štýl.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)