O mně

pátek 27. února 2015

Vlasy jako ze žurnálu

Kdo by netoužil po nádherně lesklé hřívě, zdravých vlasech, vyživených, hedvábných, přirozených... Žádné lámavé konečky, zničené prameny kulmováním, fénováním a žehlením... A proto bůh (nebo lidi přes vlasy) vymysleli vlasové oleje! A já konečně objevila jejich kouzlo!


Mythic Oil je skvost mezi oleji. Jeho vůně je omamná a účinky úžasné. Vlasy jsou jako hedvábí. Navíc vypadají mnohem zdravěji než dřív. Silnější a konečky vůbec nemám roztřepené. Používám ho před fénováním a žehlením jako ochranu, ale občas i na suché konečky, když mám pocit, že to potřebují nebo je chci oživit, ovonět nebo udělat "mokrý" efekt. 


Olej od Yves Rocher používám před mytím. Vlasy si stáhnu do culíku a na celé délky si nanesu olej. Nechám působit asi deset minut a poté v klidu vlasy umyju. Olej obsahuje babassu, jojobu a makadamii, krásně vyživuje a voní. Údajně obsahuje 99 % ingrediencí rostlinného původu.


Stejně tak působí i oba oleje od L´Oréal, různě je střídám, na vlhké i na suché vlasy, tyhle oleje se zkrátka dají používat pořád. 


Určitě doporučuju vyzkoušet Elséve Extraordinary Oil! Pak už jen záleží, jakou vůni zrovna chcete rozhozením svých vlasů vířit. 


Znáte tyto přípravky? Používáte oleje na vlasy? Dejte mi tipy, jak pečujete o svou hřívu vy ;)

8 komentářů:

  1. Mythic oil je něco, po čem mé srdce touží, ale ještě jsem si ho nepořídila. Jinak já jsem hodně spokojená s olejíčkem na vlasy od Gliss Kur, mám už druhé balení:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Oleje od lorealu znám, ale ten z YR mě zaujal :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mythic Oil i L´oréal oleje znám, ale nezkoušela jsem je :) Já jsem si objednávala už před rokem a něco olejíček značky Matrix a pořád tam mám hodně, myslím, že ho ani nestihnu vypotřebovat do data spotřeby :D A nejčastěji teď z olejů používám kokosový
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Jeden jsem používala ten od L'oreálu, ale vlastně ani nvm z jakého důvodu jsem přestala. Když se na ty vlasy tak koukám, zasloužily by si trochu péče :D. Budu s tím muset něco udělat, díky za inspiraci! :))

    Tech for Girls!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, když už je doma máš... vláskům to jen prospěje ;)

      Vymazat
  5. Já měla ten Elseve od L´Oreálu.. byl výborný! :-)
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  6. Ja oleje používam, ale nejaký extra efekt na vlasoch nepozorujem, akurát mi po nich rýchlo uschnú vlasy a lepšie sa dajú rozčesať. ale končeky mám suché po všetkých rovnako. Ak by som si mala vybrať svoj obľúbený tak je to určite olej od Avonu.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)