O mně

pondělí 16. března 2015

Chocolate passion

Čokoláda je pro mě jako droga. Ale taková ta příjemná droga. Ne, že bych ji musela mít pořád, ale když už, tak mi navodí úžasný pocit, roztančí mé chuťové pohárky a troufám si říct, že rozsvítí jiskru v oku. A minulý týden jsem měla tu možnost zúčastnit se té nejsladší tiskové konference. Byla o čokoládě...


Tiskovka se konala v Čokoládové cukrárně na metru Lužiny. Mimo dortíků a kávy si zde můžete koupit balíček lámané čokolády, pralinky, čokoládové postavičky... Zkrátka máte pocit, že jste se ocitli v ráji. Navíc ceny jsou opravdu velmi příznivé, prostředí voňavé a veškeré sladkosti, které jsem zde ochutnala, byly dokonalé! 


Jedna pralinka zde stojí neuvěřitelných 12 korun! Výběr je široký, ale těžký. Já jsem samozřejmě chtěla všechno! Kdo by si byl schopen vybrat jednu mezi mátovou, zázvorovou, griliášovou, pistáciovou, hořkou, créme brulée, s chilli, s oříšky a dalšími a dalšími... 


Kromě povídání o čokoládě, ochutnávky pravých kakaových bobů, kakaového másla a skvělé kávy jsme si mohli sami vyrobit svou vlastní čokoládu. 


Čokoládu můžeme vnímat všemi smysly, věděli jste to? Kvalitní čokoláda totiž krásně kakaově voní, na povrchu je lesklá, na chuť výrazná, když ji zlomíte, musí křupnout a na omak je tvrdá. To je pět zásad, jak poznáte opravdu kvalitní, neošizenou a fakt dobrou čokoládu! A přesně takovou dostanete v Čokoládové cukrárně.


A večer doma u sklenky vína chutná úplně nejlíp :)

A co vy a čokoláda? ;)

4 komentáře:

  1. No tak to je raj, pro me je coko taky jak droga, nevydrzim bez ni :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. To musel být neuvěřitelný zážitek:-) Já jsem velká milovnice čokolády, čokoláda je jedna z věcí, které odolat nedokážu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já a čokoláda - milovník jsem, mohla bych se jí ujíst :D a tyhle vypadají dokonale

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzkoušela sem a musím uznat, že se povedli :) Vždycky si je kupuji od Čokoládovny Janek, protože ta je má nejlepší, ale proč si neudělat občas svoje pro sebe :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)